Hale Tuna,"Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatacağız."

Hale Tuna,

CHP Erdek İlçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkele Zaferi ve Şehitler günü mesajı

CHP Erdek ilçe Başkanlığı 18 Mart Çanakkale Deniz Savaşları Zaferi ve Şehitler günü dolayısı ile mesaj yayımladı.

"Başlangıcından itibaren her safhası eşsiz mücadelelerle dolu Çanakkale Zaferi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde, Türk milletinin büyük fedakarlıkları sonucunda kazanılan; En önemli, en anlamlı, en büyük zaferdir.
Yaşanan tüm olumsuzluklara ve tüm imkansızlıklara göğüs geren, kadını, erkeği ile savaşan milletimiz, bu zorlu mücadelenin sonunda tüm dünyaya ÇANAKKALE GEÇİLMEZ dedirtmiştir."
"Çanakkale Zaferi; Vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin bağımsızlığı söz konusu olduğunda hiçbir engel tanımayacağımızın, bütün zorlukları aşacağımızın en büyük örneğidir."
" Ya İstiklal Ya Ölüm "diyen bir millet sadece tarihe yön vermekle kalmamış, bu zafer ile birlikte Türk milletinin geleceğini de aydınlatmıştır.
Şimdi bizler; Atalarımızın bize emanet ettiği bu vatanı; İç ve dış düşmanlardan koruyacak, Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, ebedi ve tek Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Çanakkale Zaferi'nin tüm kahramanlarını rahmet ve saygı ile anıyorum."

Hale TUNA
Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli