Hala kendisini "ALBAY" sanıyor

Hala kendisini

Kendi hayvanlarına el bebek, gül bebek, komşunun köpeğine 4 kurşun!...

1980 İhtilalinde görev yaptığı askeri birlikten ALBAY rütbesi ile Erdek Belediye Başkanlığına görevlendirilen ve yaklaşık 2 yıllık görev süresinde uygulamaları ile Erdekliler tarafından "KADDAFİ" olarak tanımlanan Gökçe Büyüker (85) bu sabah gerçekleştirdiği insanlık dışı davranışı ile hayvanseverlerin tepkisine hedef oldu.

 Gökçe Büyüker, sayısız hayvanının bulunduğu Düzler bölgesindeki GÖKTUR kampında sabah yürüyüşü için çıktığı kumsalda, komşusu BİR İNCİ YALISI'nın sadece sahipleri değil, işletmenin müşterileri tarafından da arkadaş gibi sevilen 3,5 yaşındaki Cesur isimli köpeği vurarak öldürdüğü anlaşıldı.

Büyüker av tüfeği ile 4 el ateş aderek öldürdüğü komşu köpeği CESUR'un cansız bedenini daha sonra bahçıvanı vasıtası ile öldüğü noktadan aldırarak bilinmeyen bir noktaya gömerek delil kararttığını itiraf ettiği kaydedildi.

Bir İnci Yalısı'nın sevimli köpeği Cesur'un kayboluşunu ummalı bir arayış ile ortaya çıkartan sahibi Şehriban Batır, yapılan cani davranışı sosyal medyada paylaşarak Gökçe Büyüker'den davacı oldu.

     Şehriban Batır "O bizim çocuğumuz gibiydi."

Şehriban Batır,"Biz onu yavru iken aldık, çocuklarım, torunlarım ile birlikte büyüdü.3,5 yıldır işletme sahibi olduğumuz "Bir İnci Yalısın"da müşterilerimiz ile birlikte oldu. Bugüne kadar hiçkimseye bir zararı olmadı." dedi.

Şehriban Batır, Polis'e yaptığı şikayette Gökçe Büyüker'den davacı olduğunu, katlettiği köpeği 'CESUR'u nereye attığını söylemesini isteyerek "O bizim bir parçamız, evladımız, biz ona mezar yaparız, bize nereye attığını söylemeli." dedi. 



Farah bozok
28.07.2020 14:03:42
YANINA BIRAKMAYIN BU YAPTIGINI DEVLET HICBIRSEY YAPMIYOR KIRIN KAFASINI GÖZUNU SIZ DEVLETE ÖDEYIN 3 5 KURUS

Bestami
28.07.2020 18:10:14
Albay haklıdır.

Anahtar Kelimeler: kendisini "ALBAY" sanıyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli