Hakem ve gözlemcilere seminer

Hakem ve gözlemcilere seminer

İl Futbol Eğitimcisi Aytekin Durmaz: ?Farklılıklarını sahaya yansıtan, iyi hakemdir?

 

Balıkesir futbol hakemleri ve gözlemcilerinin eylül ayı eğitim semineri yapıldı. Balıkesir Kız Meslek Lisesi salonunda gerçekleşen seminerde önce İl Futbol Hakem Atama Sorumlusu Nadir Dizban, hakemlerden beklentilerini anlattı.

/resimler/2015-9/30/0833412258931.jpg

Ardından, İl Futbol Gözlemci Atama Sorumlusu Asım Karakaya düşüncelerini açıkladı. Konuşmalardan sonra önceki dönemlerde 21 yıl hakemlik yapan, Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu İl Eğitimcisi Aytekin Durmaz, Türkiye ve Avrupa liglerindeki maçların klipleri eşliğinde aylık seminerini verdi. Hakemlere, başarılı olmaları için çok ve disiplinli çalışmaları gerektiğini dile getiren Durmaz, ?Artık İngilizceyi çok iyi bilmek zorundasınız. Farklılıklarını sahaya yansıtan hakem, iyi hakemdir. Başarı için hedefiniz olmalı, hakemliği sevmeli ve emek vermelisiniz? dedi. Hakemin başarısında yeteneğinin yanı sıra cesaretli olmasının da çok önemli rol oynadığına dikkati çeken Durmaz, ?Federasyonumuz ve Merkez Hakem Kurulu´muz, artık genç ve yetenekli hakemlerin önünü açmak istiyor. İşte fırsat önünüzde. Gösterin kendinizi? diye konuştu.

Aytekin Durmaz, Gültekin Durmaz´ın başkanlığındaki eski İl Futbol Hakem Kurulu´na teşekkür ederken, Ahmet Altıner´in başkanlığındaki yeni kurula da başarılar diledi.

Önder BALIKÇI

/resimler/2015-9/30/0834036946861.jpg



Anahtar Kelimeler: Hakem gözlemcilere seminer
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli