HAKAN DEMİR İLE YOLA DEVAM

HAKAN DEMİR İLE YOLA DEVAM

TEKSÜT A.Ş. VE TEKSÜT BANDIRMA BK YÖNETİCİLERİ, A TAKIM BAŞANTRENÖRÜ HAKAN DEMİR´İN İMZA TÖRENİNDE YEREL BASIN İLE BULUŞTU

Teksüt Bandırma BK, A Takım Başantrenörlük görevini bugün yerel basın ile bir araya gelerek kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz sezonun ikinci devresinden itibaren takımın başında olan ve başarılı bir sezon geçiren koç Hakan Demir´e emanet etti.

          Bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi´nde mücadele edecek olan Teksüt Bandırma BK´nınyerel basın ile bir araya geldiği
A Takım Başantrenörü imza törenikulüp tesislerinde gerçekleştirildi.Toplantıya
Teksüt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Teksüt A.Ş. Mali İşler Direktörü Murat Karahan ile Teksüt Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç, Genel Menajer Turgay Zeytingöz ve A Takım Başantrenörü Hakan Demir katıldı.

/resimler/2019-7/26/0459323029720.jpg

Teksüt Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç konuşmasına başlarken : ??Bugün burada siz değerli yerel basınımızla Teksüt A.Ş. ve Teksüt Bandırma BK birlikteliğini paylaşmak için bir araya geldik. Öncelikle Teksüt Ailesine basketbol camiasına hoş geldiniz demek istiyorum. Teksüt A.Ş. Kulübümüzün isim sponsoru oldu. Değerli Cevdet Arınık başta olmak üzere tüm Teksüt Ailesine teşekkür ediyorum. Türk Sporu olarak, Türk Basketbolu olarak ve Bandırma olarak onlara büyük minnet borçluyuz. Bu birlikteliğin mimarı Bantaş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdan´a da ayrıca şükranlarımı sunarım.

Teksüt A.Ş. 63 yıldır süt ürünleri sektöründe 580 çalışanı ile gerçekten Ülkemizin çok değerli bir şirketi.Teksüt A.Ş. ve Bandırma BK markaları birbirlerine çok yakıştı. Hedeflerimizden hiçbir şekilde şaşmıyoruz. Kulüp yapımızla, güçlü taraftarlarımızla, altyapımızla hedeflerimize ilerlemeye devam edeceğiz.

Yeni sezon kombine kart ve reklam satışlarımız da başlıyor. Bunun duyurusunu da Pazartesi günü gerçekleştireceğiz. Taraftarlarımız geçtiğimiz sezondan daha güçlü ve yürekli bir şekilde, Vefa ve Üniversite tribünü çatısı altında Teksüt formaları ile birlikte takımımızı destekleyecektir.´´ dedi.

Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık yaptığı konuşmada şunları söyledi.??Teksüt olarak bizim için çok önemli ve anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Türk basketbolunun göz bebeği olan Bandırma İhtisas Basketbol Kulübüne, Teksüt olarak adımızı vermekten bir Balıkesirli, Gönenli olarak büyük mutluluk duyuyoruz.

Teksüt Bandırma Basketbol Kulübü´nün hem ülkemizde hem de Avrupa liglerinde benzer başarılara başantrenörümüz Hakan Demir´in liderliğinde imza atacağına canı gönülden inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.

Taraftarların gönül verdiği takımların, hem teknik hem de idari olarak iyi yönetilmesiyle birlikte başarılar da geliyor. Bugün burada sevilen, gönül verilen ve başarılı bir takımdan söz ediyorsak bunda başta kulübümüzün Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Kılıç,  Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, Genel Menejeri Turgay Zeytingöz olmak üzere emek veren tüm yöneticilerimizin, çalışanlarımızın, sporcularımızın çok büyük katkısı var. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Biz üreterek, çalışarak, değer katarak, paylaşarak yaşadığımız coğrafyaya inanarak başarılı olduk. Bugünden sonra bu değerlerimizle birlikte son topa kadar mücadele edecek sporcularımızla, camiamızla, değerli kulüp yöneticilerimizle yan yana omuz omuza olacağız.

Teksüt Bandırma Basketbol Kulübü Türkiye´nin gözbebeği olmaya devam edecektir.Başlayacak olan sezonda takımımıza başarılar diliyorum. Hem bizler için hem de takımımız için güzel bir sezon olmasını temenni ediyorum. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2019 ? 2020 sezonunda mücadele edecek tüm takımlara da başarılar diliyorum.´´ dedi.

/resimler/2019-7/26/0457393027493.jpg

TEKSÜT BANDIRMA BK, BAŞANTRENÖR HAKAN DEMİR İLE YOLA DEVAM DEDİ!..

          Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi´nde mücadele edecek olan Teksüt Bandırma BK, 2019 ? 2020 sezonunda da koç Hakan Demir ile yola devam dedi

Öncelikle Teksüt Bandırma BK Genel Menajeri Turgay Zeytingöz konuşmasına başlarken : ??Üç ay önce siz değerli basın mensupları ile burada toplanmıştık. O zaman Başkanımız Özkan Kılıç, bu Kulübün yaşayacağını ve altyapıya yatırımına ilk günkü heyecanı ile devam edeceğinin mesajını sizlerin aracılığı ile vermişti. Ne mutlu bize ki üç ay sonra sizinle burada tekrar birlikteyiz.Sizlere Teksüt Bandırma BK birlikteliğini duyurmak için burada bulunuyoruz. Öncelikle sizlerin huzurunda başta Cevdet Bey olmak üzere tüm Teksüt Ailesine şükranlarımı sunmak istiyorum.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon başında çok da alışık olmadığımız zorlu bir süreç geçirdik. Bir karar vermemiz gerekiyordu ve çok değerli Ahmet Gürgen hocamız görevinden feragat etti. Antrenör değişikliğinde bizim aklımıza, basketbol bilgisine ve tecrübesine çok güvendiğimiz tek bir isim geldi. Kendisini aradık ve kendisi de hiç çekinmeden taşın altına eline sokarak farklı bir başarı öyküsüne imza attık. Bana sorarsanız belki de ikinci devrenin en başarılı takımı olduk. Huzurlarınızda 2019-2020 Sezonu Teksüt Bandırma BK Başantrenörü Hakan Demir´i davet ediyorum.´´diyerek A Takım Başantrenörünü açıklamış oldu.

/resimler/2019-7/26/0458550059981.jpg

Teksüt Bandırma BK A Takım Başantrenörü Hakan Demir ise şunlardan bahsetti : ??Bugün burada olmaktan son derece çok mutluyum. Burada antrenör olarak bulunmasam bile Bandırma BK´nınTeksüt ile devam edeceğini bilmek beni son derece mutlu ederdi. Bu Kulüp gerçektenTürk Basketbolunun gözbebeği durumunda. Geldiğim ilk günden beri beni bir Türk antrenör olarak çok değerli hissettiren hem Başkanımız hem de Turgay Çataloluk ve Turgay Zeytingöz´e çok teşekkür ederim.

Buraya geldiğim zamanda bile ligdeki durumumuz beni korkutmadı. Çünkü bu organizasyonun gücünden ve Kulübün gücünden o kadar emindim ki arkamıza bile bakmadan yürüyeceğimizi söylemiştim. Play-Off´lara girmemiz için üç yıldır evinde yenilmeyen Fenerbahçe Beko´yu yenmemiz gerekiyordu. Olmazı oldurmamız gerekiyordu, onu da yaptık. Arkamızda bu organizasyonun gücü var.

Türk Basketbolu adına ve Kulübümüz adına yeni sponsorumuzTeksüt´e taşın altına ellerini soktukları için teşekkürlerimi sunuyorum. Ama bunu da şimdiden garanti edebilirim, bundan hiç pişman olmayacaklardır. Markamızı sonuna kadar en iyi şekilde temsil edeceğimizden emin olsunlar.

Son olarak ise taraftarlarımıza, geldiğim andan itibaren bana vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki sezonu hep birlikte çok iyi bir noktaya taşıyacağız.´´ dedi.

/resimler/2019-7/26/0458199121884.jpg



Anahtar Kelimeler: HAKAN DEMİR YOLA DEVAM
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli