Haftanın karşılaşmaları

Haftanın karşılaşmaları

Bandırmaspor Kızılcahamam deplasmanında, Gönen – Balıkesir Belediyespor ile terfi maçını oynuyor. U-19 lig 2. Küme ile 2. Amatör Kümede lig tüm hızı ile sürüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 33. Hafta karşılaşmaları için Bandırmaspor Kızılcahamam’a hareket etti.

Ligin ilk devresi 15 Aralık’ta Bandırma’da oynanan karşılaşmayı takımımız 3-1 kazanmıştı. Lig sonu play off karşılaşmaları için moral toplayan Bandırmaspor 4 Mayıs Pazar günü son deplasmanına çıktığı Kızılcahamam karşılaşması ardından 11 Mayıs’ta saha ve seyircisi önünde Ankaragücü ile karşılaşarak ligi noktalayıp Play Off karşılaşmaları için hazırlıklarını tamamlayacak.

Bal lig 8 grup’ta ligin sona ermesine rağmen Ligi İl 2. Olarak tamamlayan Balıkesir Belediyespor, Deplasmanlı Süper Amatör Kümede ligi 2. Tamamlayan Gönen Belediyespor ile 7 Mayıs Çarşamba günü play off karşılaşması oynayacak.

7 Mayıs Çarşamba saat 16.oo da Balıkesir Atatürk Stadyumunda oynanacak bu karşılaşmanın galibi Erdekspor ve Sındırgıspor’dan sonra Bal ligdeki 3. Temsilcimiz olma hakkını kazanacak.

U-19 lig 2. Küme karşılaşmaları ise 3 Mayıs Cumartesi günü oynanacak 2 karşılaşma ile devam edecek.

2. Amatör küme müsabakaları ise 4 Mayıs Pazar günü 4 karşılaşma, 7 Mayıs Çarşamba günü 4 karşılaşma oynanması gerekirken önceki hafta Sarıköy’deki Gündoğan Çeltikspor karşılaşmasına çıkmayan Misakçaspor ligden çekildi.

 

 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı