Habibullah Köprüsü, Ömür törpüsü

Habibullah Köprüsü, Ömür törpüsü

CHP İlçe başkanlığı Külefli yolunda hayati önem arzeden Habibullah köprüsünün başına gidip, ilgililerin dikkatini çekti. "Ya yapın, yada bırakın biz yapalım!..."

Sosyal aktiviteleri ile kendi gündemini oluşturarak yapıcı çizgisi ile adından söz ettiren CHP Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç'ın bugünkü rotası Külefli yolunda bulunan ve meydana gelen kazalar sonucu bir çok vatandaşın hayatını kaybettiği HABİBULLAH köprüsü idi.

Beraberinde ilçe teşkilatı ve konuya duyarlı vatandaşların katılımı ile Külefli yolunda bulunan HABİBULLAH köprüsünün başına dikilen CHP Başkanı Dr. Selim Panç, köprünün değil, insan hayatının değerini anlattı ve statik embisil HABİBULLAH köprüsünün hiçbir canlının hayanından daha kıymetli olmadığını söyledi.

Konuya olan duyarlılığın bir siyasi rant değil, insan yaşamına olan saygıdan kaynaklandığını vurgulayan Başkan Panç; "Habibullah Köprüsü,1930’ lu yıllarda, kendi isminde bir hayırsever tarafından Külefli Mahallesinde yaptırılmış, bugüne kadar Bandırma’dan, Manyas’a ve Gönen’e kadar birçok mahalleye ulaşım sağlayan, bu bölgede yaşayan halkımıza hizmet vermiş ve ulaşımın çok yoğun olduğu bir yol üzerinde bulunmaktadır.Bu köprü günümüzde  artık bu yoğun trafiği taşıyamamaktadır.Dar ve çok virajlı olması ölümlü ve ölümsüz birçok kazaya neden olmaktadır.Bu köprünün yapılması kendi sorumluğunda olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından birkaç kez gündeme gelmiş fakat yapılmamıştır.Buradan  Büyükşehir Belediye  Başkanı Sayın Yücel Yılmaz’a sesleniyoruz, bu bölge ulaşımının can damarı  olan bu köprüyü derhal yapınız , halkımızı köprüyü  yapacağız diye oyalamayınız. Eğer köprüyü yapmayacaksanız da izin verin Bandırma Belediyesi yapsın. Artık Yeter! Vatandaşımız için zulüm ve ölüm köprüsüne dönüşmüş olan bu köprüyü yaparak vatandaşımızın hizmetine sununuz,sizden olan beklentimiz budur.Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak konunun yakın takipçisi olmaya devam edeceğimizi bildiririz."

                            Dr.Selim Panç 
                            CHP Bandırma İlçe Başkanı



Anahtar Kelimeler: Habibullah Köprüsü törpüsü
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli