Güzel Parti, Erdek'te teşkilatlandı

Güzel Parti, Erdek

Olası bir seçime karşı teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren "Güzel parti" Erdek'te seçime hazır

Geçtiğimiz yıl kuruluşu gerçekleşen "Romanlar Partisi" Güzel Parti Hüseyin Akbuluş'un genel başkanlığında 81 ilde örgütlenme çalışmalarını sürdürürken, balıkesir'de İl Başkanlığına Tufan Zımba getirilmişti.

Türkiye genelinde olduğu gibi balıkesir'de de 20 il genelinde örgütlenme çalışmalarına hız veren Güzel parti, Erdek'te kuruluş çalışmalarını tamamlaması ardından üye kayıtlarına başladı.

Güzel Parti Erdek ilçe Başkanı Hasan Arslan yaptığı açıklamada 80 milyon nüfusa sahip ülkede 12 milyon Roman vatandaşı bulunduğunun altını çizerek, "Olası bir baskın seçime hazırız." dedi.

Güzel Parti Erdek ilçe Başkanı Hasan Arslan, "Ülkede %10'a yaklaşan oy oranı ile ötekilenmiş bir Roman topluluğu var. Kendi partimizi kurarak beklentilerimizi meclise taşıma noktasında başlattığımız siyasallaşma hareketimiz bugün itibarı ile 80 ilde tamamlamış bulunmaktayız. Amacımız "Sizinkiler" yaftasından kurtularak toplumun bir parçası olarak birlik ve beraberlik içinde "Biz" olma müzadelemizi siyasallaştırdık, Önümüzde uzun bir yolumuz ve umudumuz var," dedi.



Anahtar Kelimeler: Güzel Parti Erdek' teşkilatlandı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı