Güvenlik güçleri göz açtırmıyor.

Güvenlik güçleri göz açtırmıyor.

Gönen'de Telekom kablolarını kesen şebeke yakalandı.

Gönen’de arazi kesiminden geçen Türk Telekom Müdürlüğüne ait haberleşme nakil kablosunun 27 Şubat 2023 tarihinde gece saatlerinde faili meçhul kişi yada kişilerce kesildiğine dair alınan bilgi üzerine Gönen İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma suç araştırma timleri (JASAT) tarafından müşterek olarak gerçekleştirilen operasyon sonucu (2) şüpheli olayda kullanılan araç, makas ve kesilen kablolar ile birlikte suçüstü yakalandı.

Olay şüphelileri V.T. ve Y.C. sevk edildikleri adli makamlarca haklarında işlem yapıldı. Ele geçirilen kablolar Türk Telekom Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi..

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma,  Dursunbey, Edremit ve Savaştepe ilçelerinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda yakalanan (20) aranan şahıs ’tan (10)’u çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, ele geçirilen (2) adet ruhsatsız tabanca ve (10) adet fişek, (2) adet ruhsatsız tüfek ve (2) adet kartuş, 3 adet kurusıkı tabanca adli emanete teslim edildi. 

Ayrıca,  İl Emniyet Müdürlüğünce Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye, Edremit, Erdek, Gönen ve Susurluk ilçelerinde yaptığı çalışmalarda (24) aranan kişi yakalandı, (12) si çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ele geçirilen (3) adet ruhsatsız tabanca ve (29) adet fişek (1) adet ruhsatsız tüfek ve (29) adet kartuş adli emanete teslim edildi.

 



Anahtar Kelimeler: Güvenlik güçleri açtırmıyor.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı