Gürsoy,"Hizmetler tartışılmalı"

Gürsoy,

CHP Erdek Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gürsoy, 1 Kasım seçimleri için start verdi.

Erdek, CHP Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gürsoy, 1 Kasım genel seçimlerine hazırlanırken partisinde gençlik kollarına yaptığı açıklamada Erdek´in Turizm beklentilerinin ötelenmeye tahammülü olmadığını, Balıkesir Büyükşehir´in ayrım gözetmeksizin uygulayacağı her hizmetin yanında olduklarını söyledi.

Gürsoy, Erdek Gençlik Kolları divanında yaptığı açıklamada körü körüne muhalefet, körü körüne siyaset yapma dönemlerinin geçmişte kaldığını, vatandaşın imkânsızlıklara rağmen kendi adına hayata geçirilmiş hizmetlere itibar ettiğini vurgulayarak "Tecrübeli siyasetçi, Erdek Belediye Başkanımız Mim. Hüseyin Sarı, göreve geldiği 30 Mart´tan itibaren ortaya koyduğu ısrarlı projeleri ile bazı kesimlerin eleştirisine muhatap olsa da, her nimetin elbet bir külfeti olacaktır. Önemli olan doğru beklentilere neşter vurmaktır, Erdek Turizm ve Zeytincilik bölgesi olması nedeni ile yerel belediyemiz oluşturduğu Tarımsal Hizmetler müdürlüğü ile kırsalda beklentilere neşter vurmuştur. Başta Erdek olmak üzere, Ocaklar ve potansiyele muhatap diğer yerleşim alanlarındaki beklentiler bir bir giderilmektedir. Özellikle 2015 yılı bitmeden enerjimizi devam eden projelere sarf ederek merkez endeksli projelerin hayata geçmesini gerçekleştireceğiz." dedi.

/resimler/2015-9/12/1140581457047.jpg

"Büyükşehir´in çalışmalarını dikkatle izliyoruz."

CHP Erdek Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gürsoy, yerelden Büyükşehir´e uzanan beklentilere değinirken Özellikle Baski´nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını Erdek gibi kış- yaz nüfusları arasında büyük farklılıklar oluşan turizm yerleşim alanlarında hayata geçirilecek alt yapı projelerinin yanında ve destekçileri olduğunu söyledi.

Gürsoy, Kapıda çevre yolunun tamamlanması, Erdek-Ocaklar çevre yolunun bitirilmesi kent içi trafiği rahatlatacağı gibi oluşacak sirkülâsyonun turizm´de katma değer artışı getireceğini söyledi.

Gürsoy, Erdek ve Kapıdağ´ın Büyükşehir´den beklentilerinin abartıldığı kadar büyük olmadığını Marmara´nın en temiz mavi bayraklı plajlarını güvence altına alacak altyapı, kanalizasyon, kıyı kenar çizgilerindeki düzenlemelerin hayata geçmesi ile Erdek´in yaşam standardının daha üst noktalara çakmasını beklediklerini söyledi.



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı