Gürsel: “Denizlispor’u yenip 3’te 3 yapmak istiyoruz”

Gürsel: “Denizlispor’u yenip 3’te 3 yapmak istiyoruz”

Gürsel; "lige iki galibiyetle başladık. İnşallah bunun devamının gelmesi için takım halinde elimizden geleni yapacağız. "

Spor Toto 1.Lig takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, lige iki galibiyetle başladıklarını, bunun devamının gelmesi için takım halinde gerekeni yapacaklarını söyledi.

Gürsel,  Örnek Sanayi’deki antrenman tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada şunları aktardı: “Kendi sahamızda Göztepe maçını kazanmak, hem moral açısından hem de, kendi seyircimiz önünde kazandığımız için mutluyuz. İlk hafta kazandık, ikinci hafta da kazandık, lig devam ediyor. İnşallah bu daim olur bizim için. Bu hafta da Denizlispor maçı var. Göztepe maçından sonra iki gün izinliydik. Bugün kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Denizlispor’a baktığımız da zaman geçen sene Mesut hoca ile beraber iyi bir çıkış, iyi bir dönem yakaladılar, zor şartlarda kümede kaldılar. Bu sene de Mesut Bakkal hoca devam ediyor, transfer yapmasalar da aynı kadro ile sahadalar. Bazen bir arada oynamak avantaj oluyor. Onlarda bu avantajı kullanmak isteyeceklerdir. Başlarında deneyimli tecrübeli bir hoca var. Görünüşte Denizli her zaman önemli bir deplasman, zor bir rakip. Bizde bu maça bugünden itibaren en iyi şekilde hazırlanacağız. Cumartesi günü de en iyi şekilde hazırlanmış bir şekilde Denizli’ye gideceğiz. Pazar akşamı saat 20.00 de maçımızı oynayacağız. Dediğimiz gibi lige iki galibiyetle başladık. İnşallah bunun devamının gelmesi için takım halinde elimizden geleni yapacağız. Takımımıza son sol bek olarak Caner ile beraber her zaman her mevkiye iki oyuncu olarak düşünmüştük, Son olarak kadromuza, Göztepe’nin malı olan ve geçen seneyi Menemenspor da geçiren Emre Batuhan Adıgüzel geldi. Onu kazandık, takıma katıldı. Bizden de Karacabeyspor’a Abdullah Balıkçı kiralık olarak gitti. Transfer döneminde sonuna kadar gelen, giden bazı arkadaşlar olabiliyor. Şu an için transfer düşünmüyoruz ama her an değişebiliyor.

Bizim önceliğimiz ligdeki önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanmak. Kendi hedefimiz doğrultusunda sahaya çıkıp alabiliyorsak üç puanı deplasmandan almak için de gerekiyorsa yapıp almak için çalışmak.” İfadelerini kullandı. Ahmet PESEN



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı