Gürcanlar, MHP`den Aday adaylığını açıkladı

Gürcanlar, MHP`den Aday adaylığını açıkladı

Gönen MHP`de genç jenerasyonun temsilcisi Mustafa Gürcanlar, Belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Gönen MHP İlçe Başkanlığına başvuruda bulunan iş adamı Mustafa Gürcanlar, ilk aday adayı oldu.

Gönen’de büyük bir seçmen kitlesine sahip MHP’de, üniversite mezunu güçlü bir isim aday adaylığı başvurusunu yaptı. İlk aday adayı Mustafa Gürcanlar… Gönen MHP İlçe Başkanlığına başvuruda bulunan Mustafa Gürcanlar, ilk aday adayı oldu. 

Mustafa Gürcanlar, 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Gönen İlçesi Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Ziraat Fakültesi’nden ziraat Mühendisi olarak mezun olan Mustafa Gürcanlar, Gönen’de İstanbul Pazarı’nın sahibi olarak ticaret hayatına devam ediyor.

MHP’nin güçlü aday adayı: Mustafa Gürcanlar

MHP’den Gönen Belediye Başkan Aday Adayı olan Mustafa Gürcanlar, “Gönen halkına daha iyi bir gelecek ve yaşam adına hizmet etmek istiyorum dedi. Halkımızla birlikte  geleceğin Gönen’inde söz sahibi olmak,Gönen’in geleceğini şekillendirmek ve hizmet etmek için bu göreve talibim.

Gönen’de kentlilik bilinci ve haklarının oluşması için sosyal ve şeffaf katılımcı bir hizmet anlayışını benimseyerek Gönen’in  farkındalığını en üst seviyeye çıkaracağım.Biz siyasetimizi sevgi üzerine kurduk. Gönenimizi seviyoruz. 

Tüm hemşelerimizi seviyoruz. İnsan sevdiğine hizmet eder. Biz hizmet etmenin yolunun sevgiden geçtiğine inanıyoruz.Biz bilgimiz ve sevgimizle Gönenimize  en güzel hizmeti yapabileceğimize inanıyoruz. Biz hizmetimizle hemşerilerimizi kucaklayabileceğimize inanıyoruz.

Bu yüzden Milliyetçi Hareket Partimizden aday olmak için yola çıktık ve inşallah  partimizin adayı olarak Gönen’imizi MHP’li bir belediye haline getireceğiz. Gönen’imizi güvenli, huzurlu, tüm sorunları çözmüş, yaşanabilir, yaşamanın ayrıcalık olduğu bir şehir yapacağız.

Tüm beklentilere cevap veren, üretken, şeffaf, dinleyen ve çözen, halkın içinde bir belediyecilik anlayışı hakim kılacağız.

Gönen’in hak ettiği yere gelmesi, burada yaşayan hemşerilerimizin daha kaliteli hizmet alması için göreve talip oluyorum” dedi. Geçen hafta aday adaylığını açıklayan Mustafa Gürcanlar’ın, MHP’den aday olma ihtimalinin yüksek olduğu  kamuoyunda konuşuluyor.





  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı