Gümüş`te dur durak yok

Gümüş`te dur durak yok

CHP`nin körfez temsilcisi H.Ahmet Gümüş Marmara`da Gönen ve Erdek`ten sonra, Ocaklar, Edincik ve Manyas`ta gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmalarını sürdürdü






CHP`nin körfez temsilcisi H.Ahmet Gümüş Marmara`da Gönen ve Erdek`ten sonra, Ocaklar, Edincik ve Manyas`ta gerçekleştirdiği ziyaretlerle çalışmalarını sürdürdü.

Gümüş başta ilçe teşkilatları ve cHP Belediye başkanlıkları olmak üzere, Esnaf ve sanatkarlar odaları, Demokratik kitle örgütleri, Tarım kesimi temsilcisi ziraat odalarını ve sendikal örğütlenmenin odağı sendikaları ziyaret etti.
Haluk Ahmet Gümüş ziyaretleri sırasında binlerce vatandaşın elini sıktı, Yüzlerce vatandaşla öpüştü.
Kimi esnaf tezgahı önünde, Kimi kahve köşesinde gerçekleşen sohbetlerde bölge insanının sosyal ve ekonomik beklentilerini dinledi.

Sorunları odağından alınarak çözümü noktasında takipçisi olacağını belirten H.Ahmet Gümüş tarımdan, istihdama, küçük esnaf ve sanatkardan, Sendikal hareketlere, bir çok meselenin gündem bulduğu ziyaretlerinde siyasetin halktan yoksun yapılmasının çözüm üretmede sonuç getirmediğini belirterek her bölgenin kendine özgü sorunları olduğunu,bunları yerinde tespiti ile önceliklerine göre çözümü noktasında çaba sarf etmenin bir vekil olarak öncelikli meselesi olduğunu söyledi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli