Güllü sahnede evlenme teklifi aldı

Güllü sahnede evlenme teklifi aldı

Yılbaşında Erdek Agrigento otel`de program alan ünlü sanatçı Güllü 2013`ün ilk dakikalarında söz ve besteci sevgilisi İlker Karaman`dan sahnede evlenme teklifi aldı.

Arabeks dünyasının pırlanta sesi Bandırma`lı sanatçı Güllü`nün
uzun bir diyet programı sonrası fazla kilolarını vererek genç kız görünümüne kavuşmasının nedeni anlaşıldı.




Sarışın güzel yeni imajı ile yeniden favori olduğu sahnelerdeki çıkışına zemin oluşturan yakın arkadaşı söz ve bestecisi İlker Karaman`dan 2013`ün ilk dakikalarında evlenme teklifi alarak yeni yılda mutluluk denizine yelken açtı.



40.Yaşında 2.ci evlilik teklifini aldı.

Aslen Bandırm`lı olan ancak Almanya`nın Hanburğ kentinde dünyaya gelen sanatçı Güllü Erdek Agrigento Otel deki yılbaşı balosuna ilk evliliğinden olan Oğlu Yağız(13), kızı Tuğyan(15) ile geldi.

İlk albümü ``oyuncak gibi``ile gönüllere taht kuran sarışın sanatçı yoğun sahne ve turne çalışmalarından kendine ayıracak zamanı bulamayında aldığı kilolar kendisinin sahnelerden uzak kalmasına neden olmuştu.

Bugüne dek 7 albümü 83 şarkısı bulunan sanatçı son günlerde birlikte olduğu söz ve beste yazarı İlker Karaman ile yaşadığı ilişki yeniden eski günlendeki cazibesine kavuşmasına neden oldu.

En son 2010 da Edincik şenliklerine gelen Arabesk`in vazgeçilmez sesi aldığı kiloları ile görselliğin arkasında kalırken, Zaman ve Aşk bir kez daha galip geldi.

Sanatçı özellikle 2012 de sıkı bir perhiz uygulayarak kavuştuğu eski perfonmansı ile geldiği Erdek`te birkez daha  hayranlarının kalbine taht kurdu.

Güllü Agrigentoda ki programına olacakları biliyormuş gibi beyaz tenine beyaz bir kıyafetle  sahneye çıktı.

Söylediği her parçanın ardından ortaya koyduğu perfonmansı ile büyük alkış toplayan sanatçı eski yılı ve eski defterleri kapattığı gece yarısı saatler 00.00 gösterdiği anda yanında çocukları  Yağız ve Tuğyan vardı.

Sahnede evlenme teklifi aldı.

İşte tam bu sırada arka masalardan sahneye gelen açık renk takım elbise içinde beyaz gömlek ve bordo kravatı, uzun saçları ile sanatçının salonu dolduran hayranlarının tanımadığı bir adam sahneye çıktı.

Sanatçının elini tuttu ve kendisine yüksek sesle ``Benimle evlenirmisin`` diye haykırdı.

Olayı mizansen olarak algılayan Güllü hayranları bu sahne karşısında hep bir ağızdan ``Eveeettt`` dedikten sonra kronik aşkın çerçeveye oturması için ``Diz çök`` tezahüratında bulundular.

Genç adam hayranların bu isteğini de kırmadı ve diz çökerek Güllü`ye ikinci kez evlenme teklifini yeniledi.

Güllü`nün gözlerindeki mutluluk pırıltıları açıkça görülebiliyordu, Evlenme teklifi yapan genç adama eliyle işaret etti. Gözlerinin içine bakması için.

İşte o an sanatçının elindeki mikrafon genç adamın eline geçti ve büyük aşklarına ruh veren o şarkıyı mırıldanmaya başladı.

Sesi yeterli olmadı ancak herkes olacakları büyük bir merakla izliyordu.
İkili arasında O şarkı`nın düet`i tamamlandığında 2013`ün ilk evlenme teklifi 800 kişilik dev yılbaşı balosunda mutlu sonla noktalanmış oldu.

Güllü yaşamında 2. evlilik için Erdek`te mutluluk denizine yelken açtı.

Evet Erdek`teki yeni yıl balosunda yaşanan platonik aşkın mutlu sonundaki beyaz atlı prens kim di?

Tüm davetliler bu yabancı adamı merak etti. Balo bitti ancak kimse bu gerçeği öğrenemedi.

Bandırma Manşet dev organizasyonun assolist`i Güllü`ye 2013`ün ilk evlilik teklifini yapan karizmatik genç adamla sigara molasında tanıştı.


Sahnede Güllü`ye evlenme teklif eden kişinin söz ve beste yazarı İlker Karaman olduğunu öğrendik.


İlker KARAMAN kimdir ?

23 Haziran`da Üsküdar dünyaya gelen İlker KARAMAN aslen Bilecik`lidir. Eğitimini 2003`te Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü`nde tamamlayan İlker KARAMAN müzik ile 1983 yılında uğraşmaya başlamıştır. İlk bestesini de o yıllarda yaptı. 1996 yılından itibaren farklı müzisyenlerle birlikte yürüttüğü müziksel çalışmalar ve yapmış olduğu bestelerin değişik müzik anlayışlarıyla aranje edilmesi müzikal arayışlar içine girmesine neden olmuştur. Bu arayışlar içerisinde yapmış olduğu çalışmaların dinleyicilerle buluşması için büyük bir mücadelenin içine giren İlker KARAMAN profesyonel anlamda ilk çalışmasını 2004`te yapımcılığını Şahin Özer Müzik Yapım Tic. A.Ş.`nin yaptığı Güllü`nün "Hayatımın Yanlışı" albümünün çıkış şarkısı olan "Param yoktu gelemedim" ile yapmıştır.

Bu çıkıştan sonra çalışmalarını daha profesyonel kişilerle birlikte yürütme arayışı içerisine giren İlker KARAMAN "bestelerin efendisi" olarak bilinen Bülent Özdemir`in dikkatini çekerek 2007`den itibaren kendisiyle birlikte çalışma fırsatını yakalamıştır. Bülent Özdemir ile birlikte yaptığı ilk çalışma Fatih Ürek`in 2008 "Sus" albümünde yer alan ve müziği Bülent Özdemir`e sözleri kendisine ait olan "Bu gece İstanbul`a sığamıyorum"dur. Halen Bülent Özdemir ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Çoğunlukla kendi sözlerini besteleyen İlker KARAMAN 2007`den itibaren şarkılarındaki sözlerin dikkat çekmesi nedeniyle yabancı sözlü şarkılara Türkçe söz yazma tekliflerini değerlendirmiş ve 2008`de Fatih Ürek`in albümüyle aynı adı taşıyan ve orjinalini "Costi ionita & Alberto"nun yazıp söylediği "Ca La Amsterdam" şarkısının Türkçe uyarlaması olan "Sus"şarkısının sözlerini yazmıştır. Yine aynı albümde Yunan şarkıcı "Valantis"in yazıp söylediği "To Koritsaki Mou" adlı şarkının Türkçe uyarlaması olan "İnat" şarkısının sözlerini yazmıştır.

Halen İstanbul`da yaşamını sürdüren İlker KARAMAN; söz ve beste çalışmaları ile birlikte müzik ile ilgili nitelikli projeler üretme çabasını ve müzikal arayışlarını da sürdürmektedir.




Sessizce sahneye geldi elini tuttu



Elini bırakmadı, yüreğinden gelen aşkının sesini ünlü sanatçıya seslenirken sesi titriyordu



 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli