GÜLİZ AYLA KENDİ ADINI TAŞIYAN ALBÜMÜYLE MÜZİKSEVERLERİN KARŞISINDA ?

GÜLİZ  AYLA KENDİ ADINI TAŞIYAN ALBÜMÜYLE MÜZİKSEVERLERİN KARŞISINDA ?

GÜLİZ AYLA ?Olmazsan Olmaz? ile "merhaba" dedi

Yazın başında içimizi neşe ve umut dolduran şarkısı ?Olmazsan Olmaz? ile bizlere merhaba diyen , hayatımızdaki olmazsa olmazları sorgulatan ve hatırlatan ardından da albüm çıkışının hemen öncesinde  ?Bahsetmem Lazım? adlı şarkısı ile ümidimizi kaybetmememiz gerektiğini hatırlatan Güliz Ayla´nın kendi adını taşıyan albümü Sony Music etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

?Olmazsan Olmaz? ile büyük beğeni toplayan ve video klibi 10 milyondan fazla izlenen  genç  sanatçının Sıla Gençoğlu - Efe Bahadır prodüktörlüğünde hazırlanan albümünde 9 parça bulunuyor.  Albümde yer alan şarkılardan 3 tanesi  söz- beste Güliz Ayla imzası taşırken,  diğer şarkılarda Sıla Gençoğlu imzası ve Sıla Gençoğlu -Güliz Ayla ortak imzası bulunmakta. Bestelerde ise ağırlıklı olarak Güliz Ayla ve Efe Bahadır imzası taşırken albümde yer alan  sözleri Sıla Gençoğlu´na ait olan Yalvarırım şarkısının bestesinde Yalın imzası bulunmakta. 

Albümün çıkış şarkısı Bahsetmem Lazım ´da geçtiğimiz hafta müzik severlerle buluşmuş ve büyük beğeni kazanmıştı.  Video klibi de bu hafta içerisinde müzik kanalları ve dijital platformlar aracılığı ile paylaşılacak.

/resimler/2015-10/1/1513324723694.jpg



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu