Güler yüzlü hizmet

Güler yüzlü hizmet

Gönen Devlet Hastanesi Başhekimi Ersin Atıcı: “Günde bin 500 poliklinik muayenesi yapıyoruz”

Gönen Devlet Hastanesi’nin Edincikli Başhekimi Ersin Atıcı, “Vatandaşlarımıza güler yüzle, en iyi sağlık hizmetini vermeye çalışıyoruz” dedi.

Bandırma Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığından, 23 Ekim 2019’da, Gönen Devlet Hastanesi Başhekimliğine atandığını belirten Atıcı, hastanelerinde hâlen 22 uzman, 6 pratisyen, bir diyalizde görevli ve bir de evde sağlık hizmetlerinde görev yapan doktorların hizmet verdiğine işaret eden Atıcı, şunları söyledi:

“Kırsal mahalleleri çok fazla olan Gönen’in nüfusu 74 bin. Kırsal kesimde yaşayan nüfusun daha fazla olması nedeniyle kalp ve damar hastalıklarıyla ilgili olarak hastanemize çok sayıda vatandaşımız geliyor. Ancak hastanemizde bir kardiyoloji uzmanı yok. Birer doktorun görev yaptığı genel cerrahi, ortopedi ve göz hastalıkları branşlarında ikinci doktorlar da görev yaparsa rahatlarız.”

Hastanelerinde günlük bin 500 olan poliklinik sayısının pazartesi ve salı günleri bin 800’ü bulduğunu vurgulayan Atıcı, hastanelerinde saat 17.00-19.00 arasında gerçekleşen mesai dışı polikliniğin de ilgi gördüğünü belirtti.  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Güler yüzlü hizmet
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu