Grand Asya zafiyeti

Grand Asya zafiyeti

Beş yıldızlı bölgenin en lüks oteli, Grand Asya Asansör 'den sonra havalandırma yoksunu!..

Bursa'dan sonra güney Marmara'nın 5 yıldızlı en lüx oteli Grand Asya akşam düzenlenen Galatasaraylılar şampiyonluk balosu ile sınıfta kaldı.

Bandırma'da hizmete girdiği andan itibaren hep bir üst sekment'te müşteri kabulü ile öne çıksa da, yaşanan asansör problemi nedeniyle  Bandırmalıların Roof'ta düzenlenen etkinliklere katılmaktan imtina ettiği Grand Asya akşam bir olumsuzluğu ile daha geceye damgasını vurdu.

Bandırma Galatasaraylı taraftarlar derneği tarafından hazırlanan 2022-2023 TFF Süper lig şampiyonluğu balosunda, yaklaşık 650 kişinin bir araya geldiği salonda havalandırma zafiyeti yaşandı.

Son derece zengin ve heyecan dolu atmosferi ile salondan ayrılmak istemeyen seçkin konuklar, salondaki havasızlıktan baygınlık geçirdi. 

Bir birini takip eden zengin programın gecenin ikinci yarısı saat 01.oo lere dek sürmesi beklenirken, salon saat 23.oo den itibaren boşalmaya başladı.

Geceye konuk olup, sarı kırmızılı coşkuyu yaşamak isteyen konuklar otel personelinden klimaları yakmaları istendiğinde ise klimaların arızalı olduğu, sadece salon tavanında bulunan 4 pervaneden 2 sinin çalıştığı yanıtı alındı.

Geçmişte marka imajı ile öne çıkan 5 yıldızlı Grand Asya otel'in böylesine önemli bir organizasyonda marka imajını tehlikeye atması ruhsatı hazırlayan Turizm bakanlığı tarafından bir kez daha değerlendirilmesi dillendirildi.



Yaşar Yılmaz
6.07.2023 21:26:03
Evet beş yıldızlı otel ama beş yıldızlı otel gibi konfor yok klimalar doğru düzgün çalışmıyor kışın biz kaldık bazı odalar çok soğuk ısıtmıyor bazı odaları çok iyi ve ben sürekli müşterisiyim 2022’den beri sürekli Bandırmaya her geldiğimde grant Asya da kalıyorum ama bazı personeller çok iyi bazıları çok aksi ve ters davranıyor müşterilerine ve iki ayda bir sürekli zam yapılıyor

Anahtar Kelimeler: Grand zafiyeti
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı