Görüşmeler sürüyor

Görüşmeler sürüyor

Süngü; ?Oyun var. Puan yok??

Bandırmaspor´da sular durulmuyor, Eskişehir ve Giresun yenilgileri ardından takımın önünü açmak istediğini belirterek istifasını sunan teknik çalıştırıcı Yusuf Şimşek bordo-beyazlı ekiple ilişkisini kesti.

Bandırmaspor yönetimi teknik adam Yusuf Şimşek´in gerekçesini kabul ederek yollarını ayırırken kalan 6 maçlık periyot için yeni isimler üzerinde görüşmelere başladığı açıklandı.

Bandırmaspor basın sözcüsü Bilgen Süngü yaptığı açıklamada kamp süreci ve dönüş sonrası oynadıkları 2 karşılaşmada ortaya konan oyunun doyurucu ancak puan anlamında kayıp olmasının tarifi bulunmadığını açıkladı.

Bandırmaspor´un bulunabileceği en kötü yerde olduğunu, bundan daha kötüsünün mümkün olmadığını belirterek ?Takıma öz güven geldi. Oyundan herkes memnun ama bir talihsizliktir kazanacağımız maçları kaybettik.? Dedi.

Süngü;? Takımda tüm oyuncular, düşen bir takımın oyuncusu konumuna düşmemek adına elinden gelen çabayı gösteriyor, geçmişi unutup önümüzdeki maçlarda puan toplamanın çabası içinde olacağız.? Dedi.



Anahtar Kelimeler: Görüşmeler sürüyor
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli