Görevi devir aldı

Görevi devir aldı

31 Mart seçimleri galibi Tolga Tosun, Dursun Mirza´dan, görevi devir aldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucu Başkan seçilen CHP´li Tolga Tosun ve Meclis Üyeleri, Bandırma Adliyesinde ki  İlçe Seçim Kurulu´nda düzenlenen törenle mazbatalarını teslim aldılar.

/resimler/2019-4/5/2211081575788.jpg

Millet İttifakı´nın CHP´li adayı olarak girdiği 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Tolga Tosun mazbata töreninden sonra Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Atatürk anıtına çelenk sundu.

Çelenk Sunma töreninden sonra Belediye Başkanı Tolga Tosun, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşliğinde yürüyerek Atatürk Caddesinde bulunan Bandırma Belediyesi Hizmet Binasına geldiler. Belediye önünde Başkan Tosun´u 2014 -2019 dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye çalışanları ve daire amirleri karşıladı.

/resimler/2019-4/5/2212005639254.jpg

Karşılamadan sonra Belediye Başkanlık makamında konuşan Dursun Mirza: ?Belediye Başkanlığı gecesi gündüzü, cumartesi pazarı olmayan zor bir görevdir. Tolga Tosun artık hepimizin başkanıdır. Bugün tüm şeffaflığıyla bütçemizi, gelir ve giderlerimizi, alacaklarımızı, borçlarımızı basının önünde açıklayarak dosya halinde Tolga başkanımıza teslim ettik. Belediye Başkanlığı görevimi alnımızın akıyla devrediyorum. Bundan sonraki süreçte de Tolga kardeşimizin yanında yer almaya Bandırmanın gelişmesi için mücadele etmeye devam edeceğim? dedi.

/resimler/2019-4/5/2212301733790.jpg

Dursun Mirza´ya teşekkür ederek sözlerine başlayan Tolga Tosun ?Dursun Başkanımıza on yıl boyunca Bandırmaya verdiği hizmetler için teşekkür ediyoruz. Teslim aldığımız bayrağı en iyi şekilde yukarıya taşıyıp ileriye götüreceğiz. Halkımızla iç içe kucaklayan bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Başkanımız Dursun Mirza açık şeffaf bir şekilde bize Başkanlık görevini devrediyor. Tabi ki bizde bundan sonra Belediyemizin rutin hizmetlerini eksiksiz yerine getirerek, insanların yaşamını kolaylaştıracak projelerimizi hayata geçireceğiz. Başkanımız Dursun Mirza´dan aldığımız bayrağı daha yukarı taşıyacağımızın sözünü buradan veriyorum? dedi.

/resimler/2019-4/5/2213162203352.jpg

Belediyeye ziyarete gelecek olan kurum, kuruluş ve kişilerden de bir istekte bulunan Başkan Tolga Tosun: ?Başkan olduğumuz için hayırlı olsun ziyaretine gelen birçok çiçek olacak. Ben bu çiçekler yerine Bandırmadaki Yardım Sevenler Derneği, İyi ki Varsın Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme ve Atatürkçü Düşünce Derneğine bağış yapmalarını rica ediyorum. Yardım yapanlar ile ilgili ben listeleri alarak Bandırma Belediyemizin sayfasında bir teşekkür mektubu hem de kendilerine ait bir teşekkür mektubu ve bunu basınımızla şeffaf bir şekilde paylaşarak onöre etmek istiyorum. Çünkü artık gelişen ekonomik koşullarda herkes çok ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu tarz derneklerimizde hem gençlerimizin öğretim hayatına, hem de bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması konularında birçok olaya faydalı olduklarını düşünüyorum. Bu yüzden çiçek yerine bu derneklere bağış yapmalarının faydalı olacağını düşünüyorum. Ben tekrardan Başkanımız Dursun Mirza´ya 10 yıldır Bandırma´ya etmiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Belediye Başkanı Tolga Tosun Başkanlık makamındaki koltuğuna oturur oturmaz gelenek olduğu üzere ilk talimat olarak Kreş yapılması ile ilgili çalışmaların başlaması talimatını verdi.

/resimler/2019-4/5/2213479235193.jpg



Anahtar Kelimeler: Görevi devir aldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı