Görev, Kemal Kayan´a verildi.

Görev, Kemal Kayan´a verildi.

Erdek´te merak uyandıran görevlendirme bugün yapıldı.

Erdek´te Murat Sever başkanlığındaki AKP ilçe idare kurulunun görevden alınması ile yaşanan belirsiz süreç bugün gerçekleşen mazbata teslimi ile son buldu.

AKP Genel Merkezi Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataç ile yardımcısı Harun Karaca, Balıkesir il Başkanı Dinçer Orkan´ı arayarak Erdek ilçe teşkilatı mazbatasını teslim etmek üzere, Başkan Namzeti Kemal Kayan ile birlikte Ankara´ya gelmesi istedi.

Sabah erken saatte yola çıkan Erdek AKP ilçe Başkan namzeti Kemal Kayan, Beraberinde Belediye Meclis Üyesi İbrahim Maraşlıoğlu ve Hüseyin Bölükbaşı´nın yanı sıra AKP Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ile birlikte çıktıkları AKP Genel Merkezinde, Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Ataç ile yardımcısı Harun Karaca tarafından karşılandılar.

Erdek heyetinin Ankara´ya çağrılış gayesi ve görevlendirme tanımı yapılması ardından ilçe Başkanlığına atanan Mali Müşavir Kemal Kayan´a Erdek İlçe Başkanı olarak görevlendirme manbatası teslim edildi.

Ankara´daki buluşmada Erdek İlçe Başkanlığı getirilen ve teşkilatı kurmakla görevlendirilen Kemal Kayan ilk açıklamasında "Görevimiz şahsımıza ve Erdek´imize hayırlı olsun, Allah utandırmasın, İnşallah sevdiğimiz Erdek´imize Allah hayırlı hizmetler vermeyi nasip eder." dedi.

/resimler/2016-6/23/1701094414687.jpg



Anahtar Kelimeler: Görev Kemal Kayan verildi
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false