Bandırma Evden Eve Nakliyat - Polat Nakliyat

Bandırma Evden Eve Nakliyat - Polat Nakliyat

Her işin olduğu gibi Bandırma evden eve nakliyat işleminin de belirli standartları ve kuralları vardır. Standartlara ve kurallara uygun taşımacılık hizmetini sizlere en iyi Polat Nakliyat sunmaktadır. Uygun taşımacılıktaki aşamalar aşağıda verildiği gibidir.

-Polat Nakliyat´ta uzman nakliye çalışanları evinize gelerek eşyalarınızı yerinde inceler. Bu etüt çalışmasında, eşyalarınız için en uygun araç, ambalaj malzemeleri ve ekip belirlenir.

- Etüt çalışmasını tamamlayan uzmanlar fiyat teklifini sunarlar. Fiyat teklifini onaylamanız durumunda eşyalarınız sigorta kapsamına alınır ve nakliye süreci başlatılır.

- Belirlenen gün ve saatte Polat Nakliyat evden eve nakliyat için evinize gelip eşyalarınızı monte edip ambalajlar.

- Ambalajlandıktan sonra taşımaya hazır hale getirilen eşyalarınız, kasası evden eve nakliyat hizmetine uygun şekilde dekore edilmiş özel nakliye araçlarına yüklenerek, araç hareket ettiğinde zarar görmemeleri için sabitlenir.

- Yeni adresinize getirilen eşyalarınız, araçtan indirilerek yeni evinize taşınır ve ambalajlarından çıkarılır.

- Sizin istediğiniz şekilde eşyalar çalışanlarımız tarafından yeni evinize yerleştirilir.

- Mobilyacı ekip çalışanlarımız tarafından mobilyalarınızın montajı yapılır, elektrikçi ekip uzmanlarımız da beyaz eşyalarınızın kurulumunu gerçekleştirir.

- Nakliyat uzmanları son kontrolleri yapar ve eşyalarınızı da kurulu bir şekilde teslim eder.

- Size sadece özel eşyalarınızı yanınıza alarak Polat Nakliyat rahatlığında evden eve nakliyat hizmetinin tadını çıkarmak kalır.

Piyasada gerekli izin belgelerine sahip olmayan korsan firmalar nakliye hizmetini bu şekilde olması gerektiği gibi sunmamaktadırlar. Gerektiği gibi yapılmayan nakliye hizmeti esnasında eşyalarınız ciddi zararlar görür ve mağdur duruma düşebilirsiniz. Bu sebepten dolayı evden eve nakliyat hizmetini yetki belgelerine sahip, profesyonel çalışanlarından oluşan firmalardan alınız.

http://www.bandirmaevdenevepolatnakliyat.com  adresinden Polat Nakliyat firmamıza ulaşabilirsiniz.

Bandırma Evden Eve Nakliyat



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu