Gönül işinin mesaisi olmaz

Gönül işinin mesaisi olmaz

Sokağa çıkma yasağında, Ramazan pidesini evlere servis ettiler

Sıra dışı Muhtarlık Müessesesinin koordinatlarını cizmeyi sürdüren Bandırma Muhtarlar derneği Başkanı ve Haydarçavuş mahallesi Muhtarı 11 ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayında evde kalma zorunluluğu bulunan mahalle sakinlerine sıcak Ramazan pidesi servis etti.

Sosyal aktiviteleri ile adından söz ettiren Haydarçavuş Mahallesi Muhtarı Nur Demir Hancıoğlu, koronavirüs mücadele kapsamında karantina altında bulunan ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunması sonlandırılması ardından uygulamayı sürdüren hayır sever vatandaşlar gönüllerinden kopan ekmek, pide vs ne varsa getirip Muhtarlığın panjurlarına asmaya başladı.

Önlenemz yardımlaşma zincirinin elden ele doğal iletişim ile ihtiyacı olan ailelere ulaşan yardımlar iftar saatlerinde Muhtar Nur Demir Hancıoğlu tarafından da desteklendi.

Hancıoğlu, genelde 65 yaş üzeri olup sokağa çıkamayan aileler için bayan azaları ile birlikte akşam saatleri dağıttığı sıcak pideler hayır dua ile karşılık buluyor.

Haydarçavuş Mahallesinde kendiliğinden oluşan askıda ekmek çevriminin bir çok noktada örnek olması beklenirken bugün akşam saatlerinde Bandırma Kızılay Şubesi tarafından stratejik destek gördü.

Bandırma Kızılay şube başkanı Halil Özümüt, bereberinde 10 Kızılay personeli iki araç ile Muhtar Nur Hancıoğlu'nun önderliğinde mahallenin tüm sokaklarını dolaşarak pidesiz konut bırakmadı.

Kızılay Şube Başkanı Halil Özümüt , Mübarek Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu, imkanlar elverdiği sürece ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında ellerinden gelen çabayı göstereceklerini kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Gönül işinin mesaisi olmaz
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false