Gönen`te tüm gözler pazara çevrildi.

Gönen`te tüm gözler pazara çevrildi.

Gönen'de pazar günü spor şenliği var.







Bu hafta sonu Gönen önemli spor etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı Türkiye Motokros Yarışlarıyla ile Gönen Belediyespor'un lider karşısında zorlu mücadelesi Gönenli sporseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.  Gönen'in sonra sık sık spor etkinlikleriyle gündeme geleceğini bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, hem motokros yarışlarına hem de Belediyespor karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.


Teknik, beceri, cesaret ve dengenin öne çıktığı Türkiye Motokros yarışlarıyla, Gönen Belediyespor'un lider Bozcaada'yı konuk edeceği karşılaşma hafta sonu Gönen'de heyecanı yükseltecek.

Gönen Belediyesi ile Türkiye Motosiklet Federasyonunun işbirliğinde organize edilen Motokros yarışlarını her yıl düzenlenmesinin planlandığını bildiren Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Gençlerimiz için motor çok önemli. Gönen'de en az iki gençten bir tanesi motosikletle ilgileniyor. Çok sık da kaza yaşanmakta. Gençlerimizin motosiklet tutkusunu spora dönüştürmek, kaza oranını en aza indirmek amacıyla bu yarışma organize edildi” dedi.

Gönen'de gençleri spor etkinliklerine yöneltmek amacıyla farklı projeleri yaşama geçirmeyi düşündüklerini de aktaran Başkan Yakar, gençlerimizi, zararlı alışkanlıklardan olumsuz koşullardan uzak tutmak, enerjilerini spora yöneltmek amacıyla spor aktivitelerine ağırlık vereceğiz” derken, Pazar günü oynanacak Gönen Belediyespor-Bozcaadaspor karşılaşmasına da  tüm Gönenli sporseverleri davet etti.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false