GÖNENLİ YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALADILAR

GÖNENLİ YAZARLAR KİTAPLARINI İMZALADILAR

Gönenli yazarlar Salim NİZAM ve Muharrem Akça Gönen Şehir Parkı'nda yeni romanları Ömrüm Uzaklarda Azalmasın” ve Sefine” adlı kitaplarını imzaladılar.

Gönenli yazarlar Salim NİZAM ve Muharrem Akça Gönen Şehir Parkı’nda yeni romanları “Ömrüm Uzaklarda Azalmasın” ve “Sefine” adlı kitaplarını imzaladılar. İlçe Kaymakamı Hüseyin PARLAK ve Belediye Başkanı Hüseyin YAKAR’ ın da büyük destek verdiği kitap tanıtımı ve imza gününe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILMAZ, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, Gönenliler ve Gönen’deki misafirler büyük ilgi gösterdiler.

Aynı zamanda edebiyat öğretmeni olan Gönenli yazarlar kitap tanıtımının ardından kırk derece sıcakta gün boyu halkın sorularını yanıtladılar ve öğrencileri kitap yazma konusunda teşvik ettiler.

Şehir Parkı’nda yazarlara gün boyu destek veren Hasan GÜLSEVEN duygularını şöyle anlattı. ”Daha önce Salim NİZAM ’ın kitaplarını büyük bir heyecanla okumuştum. Kendisini dili kullanma, kurgu ve üslup konusunda çok başarılı bulmuştum. Zaten ülke çapında aldığı ödüllerle ve katıldığı televizyon programlarıyla kendini ispatlamış olan bir yazarımızdır .Diğer yazarımız Muharrem AKÇA’ nın kitabına da onlar kitap imzalarken başladım ve oldukça başarılı buldum .Bize düşen Gönen’in bu iki değerli kalemine her konuda yardımcı olmak ve onları yazarlık yolculuğunda teşvik etmek olacaktır.”



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı