Gönenli Kartallar, İftar sortasında buluştu

Gönenli Kartallar, İftar sortasında buluştu

Gönen Beşiktaşlılar Derneği, Siyah Zeytin, Beyaz Peynir ile oruç açıp, Şampiyonluk duaları ile iftar ettiler.


 

Gönen Beşiktaşlılar Derneği, Serdal Acar`ın Başkanlığında gerçekleştirdiği  iftar yemeğinde, Siyah Zeytin, Beyaz Peynir ile oruç açtı, Siyah ve Beyaz üzümle yemeği Şampiyonluk dua ve temennileri ile noktaladı..

 

Onbir ayın sultanı ramazan ayının neredeyse yarıladığımız bu günlerde, çeşitli oda ve birliklerin iftar organizasyonları son sürat devam ederken; dostlarını da unutmayanlar iftar yemeklerinde buluşarak, manevi havayı paylaştılar.

Dostluğun, kardeşliğin ve paylaşma olgusunun doruk noktalara ulaştığı ramazan ayında, her verilen iftar daveti kişilerin bir araya gelmelerini ve hoş sohbetlerin yapılmasına vesile olmaktadır.

Gönen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serdal Acar; kısa bir süre önce devir aldığı dernek başkanlığını başarı ile sürdürürken, toplum ile birebir ilişkilerini de her geçen pekiştirmekte. Yaptığı atılımlar sayesinde dernekten ve kendisinden söz ettirmeyi başarmış durumda.

Acar; Gönen Yıldız Otel de dostları ve yakın arkadaşlarının aileleri ile bir araya gelerek gerçekleştirdikleri iftar organizasyonunda, katılımlarından dolayı dostlarına teşekkür etti.




  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli