Gönenli Kahveciler, Naci Kahraman ile "Devam" dedi.

Gönenli Kahveciler, Naci Kahraman ile

Gönen Esnaf Kefalet Koopratifi sosyal tesislerindeki genel kurulda, Kahveciler Odası Başkanı Naci Kahraman güven tazeledi.

Gönen Kahveciler Esnaf Odası Genel Kurulu Gönen Esnaf ve Sanatkârlar kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

 Genel kurulda tek liste ile yeniden aday olan Naci Kahraman ve ekibi yeniden göreve seçildiler.

 Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Genel Kurula tek liste olarak giren ve yeniden güven tazeleyen başkan Naci Kahraman ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

 Kaymakam Dr. Arslan Yurt, “esnaf odamızın seçimli genel kuruluna katılarak esnaflarımızla bir araya geldik. Gönen Kahveciler odası Başkanı Naci Kahraman ve yönetim kurulu üyesi arkadaşları tebrik ediyorum.”dedi

 Genel kurulda Kaymakam Dr. Arslan Yurt, Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen ilçe Jandarma Komutanı Yarbay Temel Kılıç, Gönen Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Parti başkanları ve yönetimleri, oda başkanları ve üyeler katıldı.

Naci Kahraman yeniden Başkanlığa getirildiği genel kurulda,  yönetime Hikmet Yılmaz, Halil Kılıç, Özcan Öksüzoğlu, Murat Kaygı, Mustafa Bulut, Zekeriya Özden, Denetim Kuruluna Cihan Kara, Fuat Büberci, Deniz Çimen Getirildi.

 Kaymakam Dr. Arslan Yurt, Belediye başkanı İbrahim Palaz, Ticaret Borsası başkanı İbrahim Mutlu, Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi ve odada dört yıl görev yapanlara Başkan Naci Kahraman tarafından plaket verildi. AHMET KAMİL ILGAZLI-GÖNEN



Anahtar Kelimeler: Gönenli Kahveciler Kahraman "Devam" .
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı