Gönen`in son dakika sendromu

Gönen`in son dakika sendromu

Gönen, bu sezon son dakika gollerinden 8 puan kaybetti.

Küçükköy’de uzatmalarda penaltıdan yediği golle galibiyeti kaçıran Gönen Belediyespor’da moraller oldukça bozuk. Bir yandan kaçan galibiyet, bir yandan çıkan kırmızı kartlar yeşil beyazlıları düğünden kâbusa sürükledi.

Kaptan Remzi ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalı duruma düşerken, teknik sorumlu Engin Yıldırım ve yedek kaleci Serdar da önümüzdeki hafta takımla birlikte olamayacaklar. Ardı ardına çıkılan 3 önemli maçtan ikisinde galibiyeti son dakikalarda kaçıran Gönen, zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. Yeşil beyazlılar bu sezon 4. defa son dakikada puan verdi.

Sındırgı deplasmanından mağlup dönen Gönen, zirvenin diğer adaylarından lider Altınova Belediyespor ile Gönen’deki maçta uzatmaların son dakikalarında yediği golle sahadan galibiyeti kaçırıp beraberlikle ayrılan taraf oldu. Bir sonraki hafta Küçükköy deplasmanına çıkan Gönen, bu maçta da uzatmaların 4. dakikasında penaltıdan yenilen golle beraberliğe razı oldu. Gönen Belediyespor’un   sezonlar boyu devam eden bu son dakika kabusundan bir an önce kurtulması gerekiyor.

 



Küçükköy
3.12.2013 19:57:33
Gönen bu sene şampiyon olur. maçı bizle İdi. bu hafta maçı izledim hakem Allah razı olsun uydurdu 1 penaltıda 1 puanı aldık yoksa göneni yenmemiz imkansız gönen harika takım olmuş şuana kadar izlediğim en iyi takım engin hoca iyi takım kurmuş tebrikler.

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli