Gönen`in havası değişti

Gönen`in havası değişti

Yeni antrenör yeni bir takım düzeni yeşil beyazlı ekibe farklı galibiyet getirdi. 2-0




Değişik bir kadroyla maça başlayan Gönen ilk devrede istediği oyunu sahaya yansıtamazken, ikinci yarıyı adeta tek kale oynadı. 65'te Hakan 90+4'de Cem'in penaltı golleriyle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılan Gönen yeni bir başlangıç fırsatını iyi değerlendirdi ve uzun bir aradan sonra 3 puan kazandı.

Takımın yeni hocası Engin Yıldırım'ın oyuna müdahaleleri maçın gidişatını belirlerken, tribünleri dolduran taraftarlar takımlarını ve konuk ekibi maç sonunda ayakta alkışladılar.


Zeminin dışında bütün faktörler futbol için uygun bir havada oynanan mücadeleye ev sahibi Gönen Belediye spor değişik bir kadroyla çıktı.

5 maçtır kalede olan Cihan'ın yerine Hasan Ali kalede yer alırken, Yekta, Aly ve Emrah ilk 11'de sahaya çıktılar.

Kart cezalısı Sinan kadroda yer almazken, alt yap oyuncusu Meta han Engin Yıldırım tarafından kadroya dâhil edildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip biraz daha derli toplu bir görüntü verirken, ev sahibi ekip üst üste 2 pas yapmakta zorlandı.

Devrenin ilk ve tek tehlikeli atağını Gönen Belediye spor 45+1'de Cem'le yakaladı ancak kale alanı içinde Emre Karadağ'ın ortasına Cem dokunamadı. 7'de ise Sonat'ın pasında Emrah'ın gol denemesi üstten farklı şekilde auta gitti.

İlk yarıda tek sarı kartı konuk ekipten 31. dakikada Tuncay gördü. İkinci yarının ilk tehlikeli atağı yine ev sahibi ekipten Cem'le yaşandı.

Bu oyuncu sol taraftan uzak kale direği dibine güzel bir vuruş yaptı ancak top az farkla auta gitti.

İkinci yarı ile birlikte ataklarını sıklaştıran ev sahibi 60'da Yekta 61'de Cem'le iki önemli pozisyon yakaladı ancak net fırsatlar golle sonuçlanmadı. 63'de Armutlu'dan Mahir golü yapacaktı ki Emre Karadağ çok kritik bir müdahale ile buna izin vermedi.

65'de Armutlu savunmasında Gürkan ters bir kafa vuruşu yaptı kaleci Uğur son anda kornere çeldi. Kullanılan atışta şut imkânı bulan Hakan'ın vuruşu savunmaya da çarptı ve za farkla dışarı çıktı. Kullanılan ikinci köşe vuruşunda Hakan topu iyi takip ederek güzel bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi.



71'de maçın ilk değişikliği burnuna ciddi bir darbe alan ve kanaması bulunan Yekta ile Candaş arasında gerçekleşti.

Candaş 78'de çalımlarla ceza sahasına girdi Emrah'a pasını aktaramadı. 79'da Armutlu 'dan Samet yerini Uğur'a bıraktı.

82'de konuk ekipten Tuncay yerini Enis'e bırakırken, ev sahibinden Emrah'ın yerine Çağlar oyuna dahil oldu.

Çağlar oyuna girer girmez harika paslarla ceza sahası içinde topla buluştu vuruşu auta gitti. Pozisyondan sonra Gönen'den İsa maçtaki 2. sarı kartı gördü. Adeta tek kale oynayan Gönen'de Candaş'ın arka direğe kestiği topa kafa vuran Hakan çerçeveyi tutturamadı ve pozisyonun ardından yerini Ersin'e bıraktı.

Konuk ekipte ise Mahir çıktı Zafer oyuna girdi. 4 dakika uzatma gösterilen maçta uzatmanın 2. Dakikasında Gökay kaleci Hasan Ali ile karşı karşıya kaldı Hasan Ali net golü ayakları ile önledi.

Maçın sonunda üst üste tehlikeli gelen konuk ekibin bir tehlikeli atağını da Sonat yine kritik bir hamleyle önledi. Son dakika içinde bir kontra bulan Gönen'de Cem pozisyonu zorladı kalecinin elinden kaçırdığı topu boş kaleye gönderecekti ki Kerem bu oyuncuyu indirdi.

Hakem penaltı kararı verirken Kerem kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Atışı kullanan Cem topu ve kaleci Uğur'u farklı köşelere göndererek maçın skorunu tayin etti. 2-0.







tribün
3.02.2013 19:20:25
selamlar. bir gönenli olarak bugun hava güzel diye maça gideyim dedim, iyi bir amatör takipcisiyim, maç tamamen ortada önde olduğu için kazandı, armutlu bel.spor da 2-3 yetenekki oyuncu olsa, gönenden 1 puan alacaktı. gönenspor en kötünün en iyisi, armutlu belediyeyi ise bir sarıköyspor,bir tuzakçıspor olarak görün.engin hoca ben inanmıyorum bu takıma bugun faydası olduğuna, zor gönenim zor işin

Gönenli bir taraftar(bela)
3.02.2013 20:47:38
Bugün gönenin kadrosunda çok iyi bir orta saha oyuncusu vardı fakat neden oyuna girmedi anlamadım tam bu maçın adamı olan genç metehan külübede oturdu.Genç olmasına rağmen yaş gruplarında yaptığı asistlerle göz dolduran mete bu maçta oynamalıydı herneyse umarım bundan sonra bu arkadaşımıza şans verilir ve forvetlere gol paslarını vericek yetenekli futbolcularımız olduğu görülsün.

yedibela
3.02.2013 20:55:11
Bugün yedekler arasında çok iyi bir futbolcu olan metehan karakoyun vardı mete tam bu takımın orta sahasını düzenlicek bi oyuncu bilekleri bence takımın en iyi bileği en azından tribünden öyle gözüküyor umarım engin hocamız ona şans verir ve metede bu şansı kapar ve asistleriyle takımı ileriye taşır ayrıca metenin doğum günü kutlu olsun :)

sebahattin
3.02.2013 22:04:35
Hiçbir kötü gidiş ilelebet sürmez. geç te olsa, güç te olsa Gönen için güzel günler uzak değil. yeter ki taraftar olarak armaya olan sevgimize zeval gelmesin

İsmet çetin
3.02.2013 22:05:48
Bu takimda keske herkes 7 numara 8 numara vede 3 numara gibi oynasa inanin bu takim cok basarili olur basmadik yer birakmiolar yurekten kutluyorum o gencecik cocukları .

Mehmet Poyraz
3.02.2013 22:06:17
evet doğru söz, izlediğim bir çok maç golü atan tarafın kazandığı maç yani hiçbir takımın hiçbir takıma üstünlüğü söz konusu değil.

Murat Yalmaz
3.02.2013 22:08:04
Evet Efsane geri dönüyor, Bence tek eksik hala takım içinde uyum eksikliği olması. bu sorun aşılırsa Gönen tırmanışa geçer.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli