Gönen`in çehresi değişiyor

Gönen`in çehresi değişiyor

Gönen`de dünyaca ünlü termal kaplıcaların çevresinde yapılan düzenlemeler, saklı cenneti ortaya çıkarttı.




Doğanın
oldukça cömert davrandığı Gönen'de şehir parkının modern yapılarla buluşmasından sonra ortaya çıkan görüntü özellikle buraya
misafir olarak gelenleri büyülüyor.


Gönenlilerin de bolca vakit geçirip keyifli anlar yaşadıkları parklara şimdi bir yenisi daha ekleniyor.


Kordon Kafe, Yıldız Park, Şehir Parkı ve Entel Kafe'den sonra şimdi de Akasya Çay Bahçesi'nin bulunduğu alana modern bir kafe inşa ediliyor. Diğer kafeler gibi kendine özgü çizimleri olan yeni çay bahçesinin temel çalışmaları tamamlandı.

Aynı doğanın içinde yer alan tüm kafelerin birbirine hem uyum sağladığı hem de bağımsız olarak hizmet verdiği şekilde planlanan şehir parkı, bu çalışma ile birlikte bir bütün olarak eşsiz güzelliği ile halkın hizmetine sunulacak. Bir zamanlar amacı dışında kullanılan ve çevre ve insan sağlığı açısından tehlike saçan atıl alanlar şimdilerde gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yerler olarak sosyal hayata kazandırıldı.

Doğal bir park olan ve halkı yeni yüzeyle selamlayan Vali Hüseyin Öğütcen Şehir Parkı özellikle dışarıdan ilçeye gelen misafirleri adeta büyülüyor. Hele ki bahar aylarında buranın güzelliği insanın ruhunu dinlendiriyor. Çevre düzenlemesi ile birlikte yürütülen yeni kafe inşaatı yakın bir zamanda tamamlanıp halkın hizmetine sunulacak.  







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı