Gönen`e kazanmak şart oldu.

Gönen`e kazanmak şart oldu.

Yıldırım, Hepimiz şartlarımızı zorlayacağız. Kafamızda galibiyetten başka bir düşünce yok. Kaybedersek her şeyin sonu olmayacak, biz kaliteli bir ekibiz ve zoru başarmak için çalışıyoruz”



Kazanmak Şart Oldu


Hafta sonu oynanan karşılaşmada Balıkesir Belediyespor Küçükçekmecespor'u 1-0 yemesi ile aradaki puan farkını kapatmak
Gönen Belediyespor`a  şart oldu.

13 Şubat Çarşamba günü Saat 14'te Beykoz 1908 A.Ş. ile deplasmanda karşılaşacak Gönen Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Takım yarın karayolu ile İstanbul'a hareket edecek.


İstanbul'da Beykoz ile karşılaşacak olan Gönen Belediyesporlu oyuncular bu maçın hazırlıklarını teknik sorumlu Engin Yıldırım nezaretinde sürdürdüler.

Hafta sonu Balıkesir Belediyespor'un galip gelmesi ile oluşan puan farkını kapatmak için yeşil beyazlılara deplasmanda kazanmak şart oldu.

Karşılaşmaya galibiyet için çıkacaklarını belirten teknik sorumlu Engin Yıldırım, Eğer ligde kalmak istiyorsak bu maçtan mutlaka galip ayrılmak zorundayız. Oyuncularıma bunu anlattım. Hepimiz şartlarımızı zorlayacağız. Kafamızda galibiyetten başka bir düşünce yok. Ama futbolun da adaleti yok. Kaybedersek her şeyin sonu olmayacak, biz kaliteli bir ekibiz ve zoru başarmak için çalışıyoruz” dedi.



Ayvalık zirvede ortak istemiyor

Hafta sonu takipçisi Vefaspor'u 1-0'la geçen Ayvalıkgücü Belediyespor, zirvede yalnız kaldı. Bu galibiyetle puanını 35'e yükseltti. En yakın rakibine 4 puan fark yapan kırmızı şimşeklerin bir maçı da eksik bulunuyor. 

13 Şubat 2013 13:30 KESTEL BELEDİYESPOR  -  BOZCAADASPOR

13 Şubat 2013 13:30 ARMUTLU BELEDİYESPOR -ALTINOVA BELEDİYESPOR
13 Şubat 2013 14:00 BEYKOZSPOR 1908 A.Ş.  - GÖNEN BELEDİYESPOR







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı