GÖNEN`DEN BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU DAHA

GÖNEN`DEN BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU DAHA

Türkiye Motokros Şampiyonası 2.ayak yarışında MX-1 kategorisinde Gönen Özel Mahmut Bayram Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Emircan ŞENKALAYCI Türkiye 2.si oldu.


Türkiye Motosiklet Federasyonu`nun düzenlediği Türkiye Motokros Şampiyonası 2.ayak yarışında MX-1 kategorisinde Gönen Özel Mahmut Bayram Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Emircan ŞENKALAYCI Türkiye 2.si oldu.



Her sene Türkiye il ve ilçede kültürel ve sportif yarışmalarda derece yapan Özel Mahmut Bayram Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

27-28 Nisan 2013'te Fethiye'de yapılan Türkiye Motokros Şampiyonası 2.ayak yarışında MX-1 kategorisinde Gönen Özel Mahmut Bayram Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Emircan ŞENKALAYCI Türkiye 2.si oldu.

Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen yarışa İstanbul, İzmir, Antalya, Muğla, Ankara ve Bursa`dan 100`e yakın sporcu katıldı.

Yarışlar, 27 Nisan Cumartesi günü teknik kontrollerin ardından antrenman ve sıralama turlarıyla başladı. 28 Nisan Pazar günü ise yarışçılar 2 etap halinde start aldı.

Bin 350 metre uzunluğunda ve 14 rampadan oluşan Akdeniz Off-Road Park`taki parkurda yarışçılar, MX1, MX2, MX2 Junior, MX3, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran kategorilerinde mücadele ettiler.

Emircan ŞENKALAYCI yarışı 2.olarak bitirdi. Kupa töreninde Türkiye 2.si olarak kupayı kaldırdı. Okul Müdür Yardımcısı Mustafa KIRAL: Öğrencimizi tebrik ediyorum. Başarılarından dolayı öğrencimizin ailesini de kutluyorum. Özel Mahmut Bayram Koleji olarak birlikte daha nice büyük başarılara imza atacağımızı umut ediyorum. Başarısından dolayı tekrar öğrencimizi tebrik edip başarılarının devamını diliyorum. Tüm öğrencilerimizin böyle güzel başarılar elde etmesini temenni ediyorum. Gönen'in gururu olan Özel Mahmut Bayram'ın sorumluluğu, her yıl katlanan başarısı ile artmaktadır.” dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı