Gönen`de,Motocross heyecanı

Gönen`de,Motocross heyecanı

Motocross Türkiye Şampiyonası 4. ayağı 8 ve 9 Ağustos tarihlerinde Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Pistinde Yapılacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Gönen Belediyesinin desteği ile ilçede klasikleşen Türkiye Şampiyonasının bir ayağı 8-9 Ağustos`ta Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Pistinde gerçekleştirilecek.

Antrenmanların sürdürüldüğü pistte, Memduh Şenkalaycı tarafından ummalı bir şekilde temizleme ve yarışma hazırlıkları yapılmakta.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Ogün Baysan; "Motocross Türkiye Şampiyonası 4. ayağını 8-9 Ağustos 2014 tarihlerinde Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Pistinde gerçekleştireceğiz. Motosiklet bir hayat tarzıdır. Heyecan ve adrenalin dolu dakikaların yaşanacağı yarışmalara tüm motosiklet tutkunlarını bekliyoruz. Ayrıca; pistin hazırlanmasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar`a, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ve Gönen Belediyesine Teşekkür ederiz." Dedi.

TMF Marmara Sorumlusu Memduh Şenkalaycı; "Hedefimiz, Spor ve motor sporları kültürümüzün gelişimine sağladığı katkı ile gençliğin spora yönelmesini teşvik etmek... Bu sayede onları pek çok zararlı alışkanlıktan ve tehlikeden korumak, geleceğimize yatırım yapmak. Motor sporları alanında üst düzey sporcuların yetişmesi için motivasyon sağlamak... Bu platformda başarılı olacak sporcularımız kanalıyla ülke imajının daha da gelişmesine yardımcı olmak." Dedi.

 

 

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli