Gönen’de yılın düğünü

Gönen’de yılın düğünü

Mutlu ve Erkoyuncu aileleri görkemli bir törenle yaşamlarını birleştiren evlatları Akıle ve Mehmet’in mutluluklarını sevenleri ile paylaştılar.

Mutlu ve Erkoyuncu aileleri görkemli bir törenle yaşamlarını birleştiren evlatları Akıle ve Mehmet’in mutluluklarını sevenleri ile paylaştılar.

Gönen Mutlular Termal Yıldız Otel, Mutlular Grup ve Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim & Ömür Mutlu’nun oğulları Mehmet Mutlu Gönen’in saygın ailelerinden Atilla & Berna Erkoyuncu’ nun kızları Akile Erkoyuncu görkemli bir törenle yaşamlarını birleştirdi.

Akile & Mehmet Mutlu bir birlerine verdikleri yaşama paylaşma sözlerini aileleri de onaylayınca sırasıyla yapılan geleneklerin son halkası olan Düğün töreni için hazırlanan program görülmeye değerdi.

Mutlular Gönen Termal Yıldız Otel Bahçesinde yapılan kır Düğününde Akile& Mehmet’in hayatını birleştiren Nikâh’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kıydı.

Gençlerin nikâh şahitliklerini ise Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Balıkesir AK Parti M. Vekili Ali Taylan Öztaylan, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, arkadaşları Ömer Sinan Ilgazlı, Beyza Avcı yaptılar. 

Başkan Yücel Yılmaz Evlenme cüzdanının gelin Akile Erkoyuncu (MUTLU) verirken, “sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”  dedi. 

Akile & Mehmet’in görkemli düğün törenlerine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir B. B. Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Ak Parti Millet Vekili Ali Taylan Öztaylan, Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, siyasiler, iş adamları, davetliler ve aile yakınları, dostları, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Son derece özenle hazırlanan Gönen termal Yıldız Otel Kır Bahçe konsepti elbette bunlarla sınırlı kalmadı. Gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Akalın ve vokalleri Mutlu’lar ailesinin seçkin konuklarına unutulmaz bir gece yaşattılar. AHMET ILGAZLI/GÖNEN



Anahtar Kelimeler: Gönen’ yılın düğünü
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı