Gönen`de yeni hoca yeni transferler

Gönen`de yeni hoca yeni transferler

Yıldırım,ara transferde alınan Aly,Yekta,Hasan,Emrah ve Ahmet`ten sonra Mehmet Emin Güneş geri çağrıldı.3 yeni isim üzerinde daha görüşme sürüyor.




Gönen
Belediyespor`da yeni Antrenör Engin Yıldırım ara transferde alınan Aly,Yekta,Hasan,Emrah ve Ahmet `ten sonra Mehmet Emin Güneş geri çağrıldı.


Yıldırım bununlada kalmadı bir süredir takımla çalışmalara katılan  forvet arkası ve sol kanatta oynayan Fatih ile sözleşme yapılmasını istedi.

Yıldırım ayrıca bir forvet ve arkası oyuncu ile temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

lig`de istediği istikrarı bir türlü bulamayan yeşil beyazlı ekip bu hafta İstanbul deplasmanında Beykoz karşısında puan mücadelesi verecek.

Beykoz`un 3 puan üzerinde bulunan Gönenspor için bu karşılaşma çok önemli.





ismet çetin
8.02.2013 21:44:40
tam bir fiyasko olanlar buna kim dur diyecek merak ediyoum ben 3 kere kovulan adam takıma bi şekilde gerigelıo transferler yetersiz yekta geldigi klupte macı yok ahmet desen 3 mac oynamıs koca sezonda emrahkılo sorunuvar yazık olucak gönenime bu kadartransfere gerek yoktu bi adam akıllı forvet alınsaydı hersey bıtıcektı bence ...

tribün
8.02.2013 23:09:30
komedi, başka birşey denilmez bu duruma,sen adamı 3 kere gönder geri çağır, buna komedili tiyatro denir. sen devre arası, daha iyi transfer yapacağına, gönen belediyespor u kaldıramıcak adamlar transfer et. demekki gönen belediyespor pardon tiyatro kafasında küme düşmeyi koymuş. hele engin yıldırım hocanın takımın başına gelmesi ayrı bir tiyatro. hoca 2.amatörde çalışacak iken sihirli değnek değdi

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli