Gönen`de Uluslararası gürüş

Gönen`de Uluslararası gürüş

Gönen`de, Türkiyenin yanı sıra Bulgaristan, Moldova, Yunanistan, Makedonya ve Bosna Hersek'ten güreşçilerin katılacağı uluslararası turnuva düzenlendi.

Türkiye Güreş Federasyonu ve Gönen Güreş İhtisas Kulübü işbirliği  ile Gönen Belediyesi tarafından 10 Kasım tarihinde uluslararası güreş turnuvası düzenlendi.

Gönen’de gerçekleşecek minikler kategorisi  güreş turnuvası serbest stil de yapılacak.

Turnuvasıya Türkiye`nin yanı sıra Bulgaristan, Moldova, Yunanistan, Makedonya ve Bosna Hersek’ten güreşçiler katılacak. Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar organizasyonun Belediye tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, tüm güreş severleri turnuvaya davet etti.  

Gönen Belediye Başkanlığı ``10 Kasım Atatürk’ü Anma`` programı çerçevesinde Uluslararası arenada ses getirecek Güreş Müsabakalarının katılımcı güreşçiler anlamında tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını Organizasyon ve yarışmaların son derece çekişmeli ve keyif veren yarışmalar olması nedeniyle güreş severlerin turnuvaya ilgi göstermeleri istendi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ``Tüm sporseverleri bu organizasyona bekliyoruz, Gönenimiz birkez daha sıra dışı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktadır.`` dedi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, “Uluslararası şampiyona ve turnuvalarda tecrübe sahibiyiz. Daha önce böyle uluslararası müsabakalara ev sahipliği yaptık ve alnımızın akıyla çıktık. Şimdi böylesine önemli bir günde gerçekleştireceğimiz turnuvanın eksiksiz bir şekilde düzenlenebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu önemli turnuvaya tüm sporsever halkımızı davet ediyorum” dedi.

10 Kasım tarihinde Fahri Dilmaç Kapalı spor Salonu’nda yapılacak turnuva saat 10.00’da başlayacak. Turnuvaya katılacak yabancı sporcu ve antrenör sayısı 56 iken, Türkiye’den 18 takım toplam 62 sporcu ve antrenörle mücadele verecekler. Turnuvayı yönetecek hakem sayısı ise 12. Böylelikle turnuva için Gönen’e gelecek sporcu, antrenör ve hakem sayısı toplamda 130 kişi olacak.  



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false