Gönen`de Sulama Birliği iftarı

Gönen`de Sulama Birliği iftarı

Gönen Sulama Birliği çevresi, Devran Et lokantasındaki Birlik iftarında buluştu.

Son yılların en kapsamlı, en organize iftar programı, Gönen Ovası Sulama Birliği’nin düzenlemiş olduğu ve Devran Et Restaurant’ın ev sahipliğinde Pazartesi akşamı yapıldı.

Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Bülent Can ile Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Mutlu, Metin Çelik, Arda Özer misafirlerini kapıda karşıladılar.

Gönen Ovası Sulama Birliği tarafından düzenlenen ve son yılların en kapsamlı, en organize iftar programına; Gönen İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Savaş Çağlayan, Sarıköy Belediye Başkanı Ali Yeşildağ, Ticaret Odası Başkanı Hasan Özçağlayan, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Yağcıoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Erdal Arcan, Ak Parti Eski İlçe Başkanı, GÜMÇED Başkanı Aydın Karakaya, MHP Gönen İlçe Başkanı Süleyman Kardaş ile Ülkü Ocakları Başkanı Yenal Kocabaş, CHP İlçe Başkanı Bülent Birgül, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Yergal, Gönen Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Tuncer Yıldız, Denizbank Gönen Şube Müdürü Hamdi Uğur Beşe, Gönen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Çalık, İşadamı Salih Hasip Osman, İşadamı İbrahim Baş, Gönen Halkbak Personeli, Gönen Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Hasan Yalama, Gönen Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Şenel, Esnaf Odaları Başkanı Ender Demirkaya, Ağaç İşleri Odası Başkanı Işık Şentürk, Madeni İşler Odası Başkanı-Gönen Küçük Sanayi Sitesi Başkanı İlhan Aydın, GÖNSİAD Yönetim Kurulu Üyesi-Gönen Galatasaraylılar Derneği Başkanı Hüseyin Tanrıöver, Basın, Gönen Ovası Sulama Birliği Birlik Müdürü Aktan Çömlekçioğlu, Müdür Yardımcısı Sezgin Yaşar , Muhasebeci Bahtiyar Yemenlioğlu ile Personel, Köy Muhtarları ve Gönen Ovası Sulama Birliği Meclis Üyeleri Çiftçiler katıldılar.

Nezih bir ortamda düzenlenen iftar programında konuşan Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can; “Öncelikte iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı şahsım ve Birliğim adına teşekkür ediyorum. İftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı çok onur duydum. Hepinizin Ramazanları mübarek olsun ve aynı zamanda iki gün sonra eda edeceğimiz Ramazan Bayramınızı şimdiden kutlarım ”. Diyerek sözlerini tamamladı.


 



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false