Gönen`de polis günü

Gönen`de polis günü

GÖNEN`DE POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN 168 YILI KUTLANDI


Gönen`de Polis teşkilatının168 yılı Gönen' dede kutlandı.



Gönen
'deki kutlamalarda İlçe Emniyet Müdürü Umut EDE ve beraberinde İlçe Milli Eğitim
Müdürü İsmail Yılmaz ile minik öğrenciler ile  buluştular. Girdikleri sınıflarda miniklere, polis teşkilatının neler yaptığını, polis haftasını ve 155'in önemini anlattılar. Çarşı camiinde şehit polisler için mevlit okutuldu.

10 Nisan saat 11Polis evindeki tören saygı duruşu ve istiklal marşı başladı. Günün önem ve manasını belirten Emniyet Müdürü Umut EDE Emniyet teşkilatımız 168 yıldır görev ve sorumluluklarını  yerine getirmektedir. Ulu önder ATATÜRK' ün belirttiği gibi Cumhuriyetin ve yasaların daima kalkanı olarak çağdaş bir görev anlayışla sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam etmektedir.

Emniyet teşkilatımız olarak 24 saat esasına göre hizmet vermeye bütün imkanlarımızı kullanarak gece ,gündüz demeden devam etmekteyiz. Şüpheli durumlarda  155 Polis İmdat'a ileterek bizlere desteğinizi eksik etmeyin.

Emniyet Müdürü EDE personeline aldığınız eğitim ve terbiye ile bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize   inancım tamdır hepinize başarılar diliyorum POLİS gününüz kutlu olsun.

Kaymakam Hüseyin Parlak Polis teşkilatının 168. Kuruluş yılını kutlarken asayişi koruyan Jandarma  ve Polis teşkilatımızdır.24 saat ,7 gün,365 gün asayişi sağlamakta olan Polis teşkilatımıza bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder 168. Kuruluş yıl dönümünüzü kutlarım.

Şehit olan teşkilat mensuplarına rahmetle, emekli ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

168.Polis teşkilatının kuruluş yılında başarılı çalışmalarından dolayı Kaymakam Hüseyin Parlak Pollis Memuru Naim Ünver'i plaket ile ödüllendirdi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false