Gönen`de Kurban bereketi

Gönen`de Kurban bereketi

Gönen Hayvan Pazarına, Kurbanda 7 bin hayvan giriş yapıldı. 2 milyon TL'ye mal olan yeni Hayvan Pazarı, tesisleriyle Marmara Bölgesinde örnek gösteriliyor.




Gönen
Belediyesi ile Ticaret Odasının işbirliğinde kazandırılan Gönen Hayvan Pazarına, Kurban Bayramında 7 bin hayvanın giriş yaptığı bildirildi. 2 milyon TL'ye mal olan yeni Hayvan Pazarı, tesisleriyle Marmara Bölgesinde örnek gösteriliyor.
Yaklaşık 30 dönüm alan üzerine kurulan Gönen Yeni Hayvan Pazarı, bayramda vermiş olduğu hizmetle hem Borsa'nın hem de müstahsilin yüzünü güldürdü. Gönen Belediyesi ile Ticaret Odasının işbirliğinde kurulan ve 2 milyon TL'ye mal olan yeni hayvan pazarının Gönen ve bölgede önemli bir eksikliği giderdiği bildirilirken, modern tesisleri ve koşullarıyla da geçen yıl Gönen'i tırpanlayan hayvan hastalıklarından kaynaklanan mağduriyetin ortadan kalkacağı belirtildi.
Belediyeye ait alanda kurdukları modern hayvan pazarının 2 milyon liraya mal olduğunu ifade belirten Ticaret Borsası genel sekteri Taner Keşanlı, "Pazarımızda, büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışının, modern ve hijyenik ortam ve koşullarda gerçekleşmesi için her çeşit önlemi aldık. Kurban Bayramı`nda hizmete giren pazarımıza, yaklaşık 7 bin hayvan geldi" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false