Gönen`de Kırat`ın Nal sesleri

Gönen`de Kırat`ın Nal sesleri

İki liste ile girilen seçimlerde, mevcut başkan Mustafa GÜNER, güven tazeledi.

DP Gönen İlçe Teşkilatı 16 Kasım 2013 Cumartesi günü Olağan Genel Kurulunu Gönen Esnaf Kefalet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdi.

İki liste ile girilen seçimlerde, beyaz liste ile seçime giren mevcut başkan Mustafa GÜNER, güven tazeledi.

Olağan Genel Kurula, Demokrat Parti Genel Başkan yardımcısı Haydar ALTUNTAŞ, DP İl Başkanı İlhan Işık, İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza DENİZ ve DP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ahmet SARIGÖL katıldılar.

109 delegenin bulunduğu parti teşkilatının çoğunluğunun genel kurula katılması gözlerden kaçmadı.

DP Genel Başkan Yardımcısı Haydar ALTUNTAŞ; “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde DP olarak iddialıyız, 2009 yılında almış olduğumuz oyların üzerine çıkacağız. ” Dedi. İsim vermeden siyasi istikbalini başka partilerde arayanlara yüklendi. Bu kişilerin ilçede önceki dönem DP den belediye başkanlığı yapmış olan Hayati Köse ve DP İl Genel Meclis Üyesi Tuncay Salı olduğu düşünülmektedir.

Divan kurulunun teşkilinin ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunulmasının ardından parti gelir, gider tablosunun oylanması ve her iki adayın kendisini tanıtmasının ardından seçimlere geçildi.

Beyaz Liste   (38 Oy Aldı)

Mustafa GÜNER   BAŞKAN

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Nurtan ŞENYILDIZ, Ahmet TABAK, Mehmet TAŞ, Hasan YALÇINALP, Mehmet KOCA, Erdoğan KURT, Cihan ASLAN, Mülkü AYHAN, Cem ÖNCEL, Yılmaz ÖZ, İsmet CİVİCİOĞLU, Cemal OCAKTAN, Ahmet DUMAN ve Bayram ÇINAR.

Disiplin Kurulu

Ahmet ÇOŞKUN, Mustafa CEYLAN, Arif ESKİZEYBEK, Turhan TEKİN, Nevzat KOCAMAN, Ahmet YÖRÜK, Feyzullah KANIK, Veysel ATICIOĞLU ve Yakup ÜSKÜP’ten oluşmakta.

Sarı Liste    (23 Oy Aldı)

Cenal ENCİN      BAŞKAN

Yönetim Kurulu Asil Üyeler

Ahmet DUMAN, İsmail YURTTAN, Birol GEZGİN, Lütfü YILDIRIM, Kadir GÜNDOĞAN, Mülkü AYAN, Fatih ÇOBAN, Adem DENİZ, Soner ARAT, Lütfü ÇALIK, Cihan ASLAN, Salih ÖZTÜRK, Ümit ARABACI, Ünal OCAKTAN.



demokrat
18.11.2013 14:26:57
Gönenli kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bu ülkenin devletle milleti hiç kavgalı hale getirmeyen güçlü bir merkez sağ demokrat kadrolara ihtiyacı her zamankinden fazla bugün var. Şaşırıp sağa sola gidenlere, makam için davasını terk edenlere en güzel sığınak kimseyi ötekileştirmeyen demokratlardır. Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılar...

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı