Gönen`de karne heyecanı

Gönen`de karne heyecanı

Gönen 100. Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenen törende öğrencilere karneleri yanı sıra kitap armağan edildi.




Eğitime sağladığı katkı ve destekle Balıkesir'de örnek Belediyecilik sergileyen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, 100. Yıl İlköğretim Okulunda düzenlenen törende öğrencilere karnelerini verirken, kitap da hediye etti.

Eylül ayında başlayan ve Haziran ayında sona erecek olan 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı'nın birinci dönem maratonu sona erdi. Bu nedenle Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'ın katılımıyla Karşıyaka 100. Yıl İlköğretim Okulu'nda yarı yıl karne töreni düzenlendi. 

Düzenlenen törenle 100. Yıl İlköğretim Okulu 5,6,7 ve 8. sınıflarda takdir ve teşekkür kazanan öğrencilere belgeleri verilirken, Gönen Belediyesi tarafından hikaye hazırlanan hikaye kitapları da başarılı öğrencilere hediye edildi.

Takdir ve teşekkür kazanarak belge almaya hak edenlere belgeleri Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz, Şube Müdürleri Hasan Kılıç ve Efrahim Kula tarafından verildi.

2 haftalık sömestri tatilinin ardından 11 Şubat 2013 tarihinde okulların tekrar açılacağını bu tatil dönemini dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini tavsiye eden Belediye Başkanı Hüseyin Yakar:
‘‘Takdir ve teşekkür alan başarılı öğrencileri tekrar tebrik ediyorum.
Tüm öğrencilerimiz ikinci eğitim ve öğretim yılında zamanlarını iyi kullansınlar. Boş zamanlarını kitap okuyarak değerlendirsinler. Ailelerimiz de çocuklarına kitap okuma alışkanlığı konusunda destek versinler, öncülük etsinler. Bu duygu ve düşüncelerle, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine ve tüm öğretmenlere de göstermiş oldukları üstün gayretten ötürü teşekkür ediyorum'' dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yakar'a konuşmasının ardından okul öğrencisi Ravza Yağmur Kıran tarafından çiçek hediye edildi. Başkan Hüseyin Yakar da kendisine hediye edilen çiçeği okulun 1A sınıfı öğrencilerinden İbrahim Bozkurt'a hediye ederek kendisine de iyi tatiller diledi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli