Gönen`de iftar zamanı

Gönen`de iftar zamanı

Gönen Belediyesi geleneksel iftar çadırını kurdu.

Gönen Belediyesi İftar Çadırı Kurdu.

Gönen Belediyesi tarafından Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlköğretim Okulu bahçesine kurulan İftar Çadırı’nda, Ramazan ayı süresince her akşam 800 vatandaşa iftar yemeği verilecek.

 Gönen Belediyesi’nin İftar Çadırı kuruldu. Ramazan ayı nedeniyle, Gönen Belediyesi tarafından Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlköğretim Okulu bahçesine kurulan iftar çadırında, orucunu açmak isteyen tüm halkımız için ücretsiz yemek verilecek. Ramazanın ilk iftarı 9 Temmuz Salı akşamı (Bugün) açılacak ve çadırda her gün vatandaşlar için iftar yemeği çıkacak. Hayırsever işadamlarının ve esnafın sponsorluğunda hazırlanan yemekler 10 Temmuz Çarşamba akşamına kadar kurulan iftar çadırında verilecek.

 Geleneksel hale gelen ve her yıl kurulan iftar çadırı, sosyal açıdan yerine getirdiği dayanışma, kaynaşma ve paylaşım işleviyle de büyük önem taşıyor. Yemeklerin kalitesi, esnafın ve işadamlarının sponsorluğu, büyük desteği ile her akşam yüzlerce vatandaşımıza ücretsiz iftar yemeği veriliyor. Ramazan ayı sonuna kadar her akşam, Gönen Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırında, tüm halkımız oruçlarını açabilecekler. İftarın ardından yatsı namazı saatinde camilere gidecek Gönenliler, teravih namazlarını kılarak iftar akşamlarını geride bırakacaklar.

  



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli