Gönen`de Gönüllü Kan`cılar

Gönen`de Gönüllü Kan`cılar

Gönen Kızılay şubesi her ay düzenli olarak Kan bağışı yapılmasını sağladı.




Gönen Kızılay Gönen Şubesi Başkanı Adem Türk ilçede Kan bağışının her ay düzenli olarak yapılacağını söyledi.


Balıkesir
Vehbi Bolak Kan merkezi gezici ekibini oluşturan  Dr.İsmail Süleymanoğlu, Hemşire Ceyda Bayatak, Hanife Yarga, Arzu Ateş tarafından yapılacak operasyonla Gönen`de her ay düzenli olarak Kan bağışında bulunulacağını kaydeden Kızılay şube Başkanı Adem Türk hedeflerinin en az 60 ünite kan bağışı olduğunu söyledi.

Gönen`de Galatasaraylılar derneği yönetimi ve taraftarınca yapılan Kan bağışı ardından açıklamada bulunan taraftarlar derneği yöneticisi Hasan Şenel ``Galatasaray yönetimi ve taraftarlar olarak ``Bir canda biz kurtaralım`` programı içinde Kızılay`a Kan bağışında bulunduk. Yapılan çalışma son derece ulvi ve takdir edilecek bir proje, Bir tarafta yaşama tutunacak insana vereceğiniz kan, diğer tarafta vücudunuzun kendi kanınızı yenilemesine olanak sağlamak, Bu bağış her iki yönü ile yaşamsal anlam kazanmaktadır. Emeği geçenlere ve kampanyaya katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum`` dedi.

Gönen Kızılay Şube Başkanı Adem Türk ise ``Tüm bu ayrıntıları düşünerek ayda en az bir kez Kan merkezi ekibinin ilçemizde konuşlanarak sağlıklı yaşama katkıda bulunmanın yanı sıra Kan ihtiyacı olan kimselere yaşam sevinci vermek bizi mutlu edecektir.`` dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli