Gönen’de fakülte binası için seferberlik başlatıldı.

Gönen’de fakülte binası için seferberlik başlatıldı.

Gönen’de fakülte inşaatının tamamlanması için başlatılan “Bir tuğlada benden” kampanyası ile bir gecede 2.585.000 tl toplandı.

Gönen Kaymakamı Dr Arslan Yurt ve Belediye Başkanı İbrahim Palaz’ın ev sahipliğinde Yıldız Otel Mavi Salonda gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, İlçe Sivil Toplum Kuruluşları ve Gönen OSB sanayici iş insanlarının katıldı.

 Düzenlenen toplantıda şehrin özlem duyduğu fakülte binası inşaatı için bağış toplandı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İbrahim Palaz İlçede gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

 Şehrin önem arz eden sorunlarını anlattı.

Başkan Palaz ”Şehrimize istihdam sağlayan ve katma değer katan iş insanlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Değerli Kaymakamımız ve Derneğimizin çabaları ile fakülte binamıza ilk günden buyana yardım eden, bu akşamda bir tuğla, bir demirde benden olsun diyen tüm hayırseverlerden Allah razı olsun” dedi. İlçe Kaymakamı Dr Arslan Yurt, Fakülte inşaatına destek veren iş insanlarına ve STK Başkanlarına teşekkür ederek gece boyunca 2.585.000 Tl toplanıldığını belirterek ilerleyen dönemlerde yine bağışların devam edeceğine inandığını söyledi.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı