Gönen`de boş yok 3-0

Gönen`de boş yok 3-0

Yeşil beyazlı ekip, Yeni Sanayi`den üç puanı, üç güzel golle aldı.

Taraftarlarının önünde ilk maçına çıkan Gönen Belediyespor ortaya koyduğu oyun ve elde ettiği galibiyetle taraftarlardan tam not aldı.

Engin Yıldırım yönetimindeki yeşil beyazlılarda galibiyeti getiren gollere kaptan Cihat (2) ve Bünyamin imza atarken, tüm goller kafa vuruşlarından geldi.  

Remzi hem futbolu hem de üç gole de yaptığı asistlerle maça damga vurdu. Gönen Burhaniye Belediyespor maçına oranla daha az pozisyon bulduğu maçta 3 gol atmayı başardı.

Gönen tribünlerinde yönetim tarafından asılan pankart futbolun spor olduğunu ve dostluk gerektirdiğini hatırlattı.

Gönen bu sonuçla 3. hafta sonunda kalesinde gol görmeyen tek takım özelliğini sürdürdü.

Gönen karşılaşmaya çok baskılı başladı. Daha ilk dakikadan itibaren rakip kaleyi ablukaya alan ev sahibi ekip, 17’de maça orta alanda başlayan ancak maç içinde sağ açık İsmail ile yer değiştiren Remzi’nin sağdan ortasında Bünyamin topu sırtıyla yumuşattı kale alanı içinde bomboş pozisyondaki kaptan Cihat takımını 1-0 öne geçirdi.

Ataklarını golden sonra da sürdüren yeşil beyazlılarda Remzi maçın 37. dakikasında bu kez sol taraftan yaklaşık 35 metreden topu penaltı noktası üzerindeki Bünyamin’le buluşturdu ancak bu oyuncunun kafa vuruşu istediği gibi olmadı.

Remzi 2 dakika sonra Bünyamin’e gol pası verdi ancak ağlara giden bu top ofsayt gerekçesi ile gol değeri kazanmadı.

Maça gol pasları ile damga vuran Remzi 42’de bu defa Yekta’yı golle burun buruna bıraktı Yekta’nın kafa vuruşu üst direkten oyun alanına döndü.

Sanayi’nin ilk tehlikeli pozisyonu 43’te serbest vuruşta yaşandı. İlhan’ın 35 metre mesafeden kullandığı atışı kaleci Serdar köşeden kornere çeldi.

İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda da yeşil beyazlıların baskısı sürdü. 55’te sol taraftan başlayan organize atakta top sağ kanata geldi.

Semih güzel bir orta yaptı ceza sahası içinde çok iyi yükselen Bünyamin güzel bir kafa vuruşuyla aradaki farkı ikiye çıkardı.

62’de maçın ilk sarı kartı Gönen savunmasında Yekta’ya çıktı. 63’te Remzi’nin ceza sahasında topla buluşturduğu Bünyamin kötü kontrol yapınca Gönen üçüncü golden oldu.

65’te bu kez Sanayi savunmasında İsmail sarardı. Remzi sol taraftan bu atışı kullandı topa yine kale alanı içinde ilk golün sahibi kaptan Cihat kafayla dokundu ve kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza attı.

73’te ev sahibi ekipte sarı kartı bulunan Yekta yerini Serhat’a bırakırken Erhan’ın yerine Soykan oyuna dahil oldu.

75’te Cihat 25 metreden yerden denedi, Bünyamin’e çarpan top yön değiştirdi, kaleci Oktay topu direk dibinde son anda kontrol etti. Konuk ekip ilk değişikliklerini 78’de sakatlanan İsmail’in yerine Serkan ve Yusuf Ziya’nın yerine Tolga ile yaptı.

80’de Semih Sezen uzaktan denedi top kalecide kaldı. Gönen bu dakikada İsmail-Oğulcan ile son değişikliğini yaparken, Sanayi’de son olarak Kayhan-Fatih değişikliği yapıldı.

Gönen’de Semih Deniz 82’de sarı kart gördü. 89’da konuk ekip gole çok yaklaştı ancak Gönen savunmasında Semih Sezen topu çizgiden çıkardı. Hakem Emre Yıldırım, ilk yarıda olduğu gibi maçın sonunda da uzatma oynatmadı ve maç 3-0 Gönen Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.   

Gönen Belediyespor;  Serdar (***), Semih Sezen (***), Yekta (***, Serhat **), Aral (***), Cihat (****), Remzi (****), İsmail(***, Oğulcan **) Olcay (***), Bünyamin (***), Erhan (***, Soykan **) Semih (***)

Yedekler: Yusuf, Anıl, Serhat, Metahan, Semih Oğulcan, Soykan.

Yeni Sanayi: Oktay (*), İsmail (*), Deniz (**), İsmail (**, Serkan *), Abdullah (**), Yusuf (**, Tolga *), İlhan, Orhun (**), Kayhan (*, Fatih *) Berat (*), Çağatay (*).

Yedekler: Ali, Tolgahan, Cemal, Serkan, Burçin, Fatih, Tolga.  



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı