Gönen`de Bayram kutlaması

Gönen`de Bayram kutlaması

Kaymakam Parlak; İnsanlık şeker komasında. İnsanlar çoğalıyor, insanlık azalıyor”





Kaymakam Parlak, Gönen'deki ilk bayramlaşma töreninde farklı hava yarattı. İlçe Tarım binasında düzenlenen törene AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları ve daire amirleri katıldı. Bayramlarda hoşgörü ve paylaşma duygusunun artması gerektiğine dikkat çeken Kaymakam Parlak, toplumda hoşgörü duygusunun kaybolmasını insanlık şeker komasında. İnsanlar çoğalıyor, insanlık azalıyor” diye eleştirdi.


Gönen Kaymakamlığının düzenlediği resmi bayramlaşma törenine yoğun katılım gerçekleşti. Kaymakam Hüseyin Parlak ev sahipliği yaptığı ilk bayramlaşma töreninde canlı müzik ve yemek servisiyle farklı bir hava yaratırken, birlik beraberlik mesajları verdi. Toplumun hoşgörü ve paylaşma duygusunu yitirmesini Bayramlar, hoşgörünün, paylaşmanın, bağışlayıcılığın ortamıdır. Gönen'de 73 bin insanın kucaklaşabildiği gibi ülkemizde ki 75 milyonda kucaklaşabilsin. İnsanlığın buna ihtiyacı var.``

``İnsanlar sayı olarak artıyor, insanlık azalıyor. İnsanlık bugün şeker komasında. Şeker komasına giren hasta nasıl kriz yaşarsa, insanlık da kriz yaşıyor. İmkanlar çok, kullanılamıyor” mesajını verdi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli