Gönen'de 10 milyonluk yatırım

Gönen

Gönen'de kurulacak Kilit Parke taşı işletmesi ile alt yapısı tamamlanan mahallelerin üst yapısı düzenlenecek

Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ, "Tüm dünya genelinde ve ülkemizde devam eden Covid- 19 pandemi salgını nedeniyle ertelenen ihaleler kapsamında altyapısı tamamlanan mahallelerde parke taş çalışmalarına başlayamayan ekiplerimiz tarafından Şehir Merkezinde ve Kırsal Mahallelerde parke taş çalışmaları başlıyor."dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal ile bir araya gelerek altyapısı yenilenecek olan mahalleler ile ilgili fizibilite çalışması gerçekleştirdi. Belediye tarafından altyapısı biten yolların parke taş yol yapım çalışmaları başlarken eş zamanlı olarak şehir merkezimizde BASKİ tarafından altyapı kanalizasyon yenileme çalışmaları da başlayacak.

Başkan Palaz,“Bahane üretmeye değil, iş yapmaya geldik”

Belediye Başkanı İbrahim Palaz toplantı sonrası yaptığı açıklamasında “Yaşanan salgın süreci nedeniyle geciken planladığımız ihalelerimizi normalleşme süreciyle birlikte ivedilikle tamamladık, altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda parke taş çalışmalarımıza en kısa sürede başlıyoruz. Şehrimizde ve kırsal mahallelerimizde toplamda 175 bin m2 parke taşın, 125 bin m2 Şehir Merkezine, 50 bin m2 ise Kırsal Mahallelerimizin yollarına döşenecek” dedi.  Ahmet Kamil ILGAZLI-GÖNEN



Anahtar Kelimeler: Gönen' milyonluk yatırım
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli