Gönen´de işbirliği protokolü imzalandı.

Gönen´de işbirliği protokolü imzalandı.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi için Üniversite ile Gönen Belediyesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversite, kamu-üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında, Gönen Belediye Başkanlığı ile iş birliği protokolü imzalayarak Gönen´de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulması için önemli bir adım atmış oldu.

/resimler/2018-11/14/2356003140073.jpg

Protokol imza töreninde, Rektör Süleyman Özdemir´in başkanlığındaki üniversite heyetinde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, ve Prof. Dr. Suat Uğur, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Uğur Günşen, Genel Sekreter Cihangir Boz ve Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu yer alırken Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar da katıldı.

/resimler/2018-11/14/2357118141181.jpg

İmzalanan iş birliği protokolü ile üniversite tarafından kurulacak olan Fizyoretapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi´nin arazisi Gönen Belediye Başkanlığı tarafından üniversiteye tahsis edilecek.

Rektör Süleyman Özdemir protokol imza töreninde, ?Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar başta olmak üzere, Gönen´deki kamu ve sivil toplum kuruluşlarından büyük destek görmekteyiz. Üniversitemizin birimlerinin Gönen ile ilişkileri çok kuvvetli. Hüseyin Yakar Bey ile Üniversitemiz kurulduktan sonra birçok kez bir araya geldik. Geçtiğimiz günlerde Bandırma Organize Sanayi Bölgesi´nde kuracağımız Bandırma Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için bir iş birliği protokolü imzalayarak somut bir adım atmış olduk. Üniversite olarak üçüncü yılımızı doldurduk ve her alanda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu kapsamda kamu-üniversite-sanayi iş birliğini sağlamak için de gayret ediyoruz. Gönen Belediyesi tarafından bize tahsis edilecek olan arazi ile Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi için inşaat çalışmalarına başlayacağız. Bu tesis Gönen´e, üniversitemize ve ülkemize çok büyük faydalar sağlayacak. Başta Gönen Belediye Başkanlığı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.? diye konuştu.

/resimler/2018-11/14/2357336266537.jpg

Gönen Kaymakamı Faruk Bekarlar, ?Üniversitemiz ile ortak çalışma ve projelere önem veriyoruz. Hem bölgemiz hem de ülkemiz için yararlı olacağını umut ediyoruz.? dedi.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar ise ?Üniversitemizle Ar-Ge çalışmalarını da fazlasıyla artırmak istiyoruz. İnanıyorum ki bu ülkemiz için de oldukça faydalı olacaktır. Gelişmekte olan bir sanayi bölgesine sahip olduğumuz için bu çalışmaların etkili olacağını düşünüyorum. Kamu-üniversite-sanayi iş birliği anlaşmalarını çok önemsiyoruz. Bu kapsamda üniversitemize tahsis edeceğimiz araziye kurulacak olan Fizyoretapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi´nin Gönen´imize önemli bir katkı sunacağını inanıyoruz.? diye konuştu.

Gerçekleşen konuşmaların ardından, üniversite adına Rektör Süleyman Özdemir, Gönen Belediye Başkanlığı adına ise Belediye Başkanı Hüseyin Yakar iş birliği protokolünü imzaladılar.



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli