Gönen´de Fuhuş Skandalı !!

Gönen´de Fuhuş Skandalı !!

Gönen bu skandal fuhuş, tehdit ve şantaj olayıyla çalkalanıyor...!!

Postam gazetesinin haberine göre;

Gönen Belediyesi´ne ait Yıldız Otel´de otel odasına kurulan kamera düzeneği ile para karşılığı ilişkiye giren kişilerin görüntülerinin çekildiği ve daha sonra bu görüntülerin tehdit ve şantaj amaçlı kullanıldığı öğrenildi.

/resimler/2015-8/26/1347264757347.jpg

Aldığımız ilk bilgilere göre; Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar tarafından belediyeye ait Yıldız Otel´de çalıştırılmak üzere alınan bayan personel, otelde bulunan bir odaya gizli kamera düzeneği yerleştiriyor. Daha sonra bu bayan kendi arkadaşları vasıtasıyla ağına düşürdüğü kişileri otel odasına alarak ilişkiye girmeleri için aracı oluyor. İlişki sırasında kurulan gizli kamera düzeneği tüm yaşananları kaydediyor. Kaydedilen bu uygunsuz görüntüler daha sonra tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanılıyor.

Olay Gönen´de esnaflık yapan bir kişini şikâyeti ile ortaya çıktı. Söz konusu kişi otelde çalışan belediye personelinin tuzağına düşerek ilişki yaşadıktan sonra, yine aynı kişiler tarafından görüntü ve resimlerle tehdide maruz kalıyor. Yapılan şantaj sonrası şantajı yapan belediye personeli ve onun şebekesine 35 milyar para veren kişi, parayı verdikten bir süre sonra yine aynı tehdit ve şantaja maruz kalıyor. Olayı adli makamlara anlatması üzerine harekete geçen ekipler, kişileri teknik takibe aldıktan sonra operasyonu gerçekleştirdi.

Söz konusu bayan belediye personeli tutuklanırken, birçok iş adamının ve siyasetçinin aynı şekilde görüntülerinin olduğu, bu kişilerinde aynı şebeke tarafından tehdit ve şantaja maruz kaldığı öğrenildi.

Bu rezalet olay sonrası Gönen Belediyesi´nin telefonları kilitlenirken, Başkan Hüseyin Yakar´ın da başının bayağı ağrıyacağı görünüyor. Belediyeye ait Yıldız Otel´e işçi olarak alınan bu bayanın bizzat Hüseyin Yakar tarafından işe alındığı iddia ediliyor...

/resimler/2015-8/26/1347461945180.jpg



Anahtar Kelimeler: Gönen Fuhuş Skandalı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli