Gönen taraftarıyla buluşuyor.

Gönen taraftarıyla buluşuyor.

Gönen Belediyespor ligin 3. haftasında seyircisiyle Yeni Sanayispor`u konuk ediyor.

Fikstür gereği ilk iki haftayı deplasmanda geçiren Gönen Belediyespor, 2013-2014 sezonunda taraftarları ile ilk kez 6 Ekim Pazar günü buluşacak.

 Takımın da taraftarında heyecanla beklediği buluşmada yeşil beyazlıların konuğu Balıkesir Yeni Sanayispor olacak. İki deplasmandan 4 puan çıkaran Gönen Belediyespor, bu karşılaşmayı kazanıp tüm sezon boyunca geçerli olacak iç saha maçlarını kazanma şartının ilkini gerçekleştirmek için sahaya çıkacak.

Lige deplasmanda 4-0’lık Yeni Esnafspor galibiyeti ile başlayan ve ikinci hafta yine deplasmanda Burhaniye Belediyespor’la golsüz berabere kalan Gönen Belediyespor yeni sezonda taraftarı ile buluşuyor. 6 Ekim Pazar günü Nail Gönenli İlçe Stadı’nda oynayacağı Yeni Sanayispor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılar taraftarı önünde oynayacağı ilk maçta hem güzel futbol hem de galibiyet için çıkacak. Tüm iç saha maçlarını kazanmak için hedef koyan takım bu galibiyetle zincirin ilk halkasını oluşturmayı düşünüyor. Teknik heyet oyuncuların gerek maç gerek antrenman performanslarından memnun bir görüntü içinde çalışmalarını sürdürürken, yönetim iç sahada oynanacak bu maça tüm futbolseverleri davet etti. 



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli