Gönen Sulama Birliği Genel Kurulu yapıldı

Gönen Sulama Birliği Genel Kurulu yapıldı

Gönen Ovası Sulama Birliği'nin Genel Kurulu 30 Nisan Salı günü Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi sosyal tesislerinde yapıldı.




Gönen Ovası Sulama Birliği'nin Genel Kurulu 30 Nisan Salı günü  Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi sosyal tesislerinde yapıldı.




Gönen Ovası Sulama Birliği olağan genel kurulunda 8 gündem maddesi görüşüldü. Birlik Başkanı Bülent Can'ın açılış konuşması yaptığı Genel Kurulda, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Genel Kurulda ilk olarak 2012 yılı yönetim ve denetim kurullarının çalışma raporları ile bilanço ve gelir tablolarının okunması, incelenerek müzakeresi ve oya sunulması, yönetim ve denetim kurullarının genel kurulca ibra edilmesi görüşüldü.


Genel  Kurulda Saygı duruşunda bulunulması  ve İstiklal Marşı'nın ardından gündem maddelerine geçildi. Gönen Ovası Sulama Birliği Muhasibi, Sulama Birliği 2012 yılı faaliyet raporu, 2012 yılı kesin hesabının görüşülmesi Alım – Satım ve Harcama Yönetmeliği görüşüldü.

Genel kurulda gündem maddeleri okunarak üyeler tarafından ibra edildi. Bülent Can Olağan kongrenin ardından çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. Kongrede meclis Üyelerinin sorduğu sorulara içtenlikle yanıt veren Can, 2013 yılında yapılacak ve yapılması gerekenleri anlattı. Bülent Can,"Üreticinin lehine olacak kararların alınması için siyasi otorite ile görüşmelerimiz devam etmek de olup, en kısa zamanında sizlere müjdeli haberleri vermek için tüm gayretlerimizle çalışmaktayız.

Türkiye'de kurulmuş olan Sulama birlikleri içerisinde Birliğimiz örnek birlik seçilmiş olup, sizin desteğinizle birliğimizin daha da aktif olması için çalışmalarımız devam etmektedir.
Mali Genel Kurulumuza katılan tüm üyelerimize ve diğer katılımcılara teşekkür eder, alınan kararların ilçemiz ve ülkemiz tarımına ve birliğimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepinize saygılarımı sunarım."dedi. 






Edincikli
2.05.2013 06:13:10
Bülent can seni görünce bebek katili apo yu görmüç gibi oluyoruz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı