Gönen sağlık ordusu güçlendi

Gönen sağlık ordusu güçlendi

Gönen Devlet Hastanesi iki yeni Uzman Doktoruna kavuştu.

Başarılı çalışmaları ile Gönen Devlet Hastanesi’nin çehresini değiştiren Baş hekim Kulak Burun-Boğaz Uzm. Dr. Serkan Çayır; “her geçen gün kadromuzu güçlendirmenin gururunu yaşıyoruz”. Dedi.

Kısa bir süre önce Gönen Devlet Hastanesine kadrosuna dahil olan iki uzman hekimi tanıtan Baş hekim ``Çayır; Şimdi daha güçlüyüz.`` dedi.

İşte Gönen Devlet Hastanesinde göreve başlayan iki yeni hekim

Uzm. Dr. Yaşar YILMAZ

17 Eylül 198 tarihli Kırcaali doğumlu olan Uzm. Dr. Yaşar Yılmaz, 2001 yılında İzmir Atatürk Lisesi’ni bitirdikten sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Altı yılda fakülteyi bitirip Tıp Doktoru Unvanını elde etti. Akabinde 2007 Eylül dönemi TUS (Tıpta uzmanlık sınavını) kazanarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim dalında uzmanlık eğitimine başladı. Ekim 2011 de uzmanlık eğitimini tamamlayarak Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Unvanını kazandı. 23 ay Ardahan Devlet Hastanesin de mecburi hizmetini yapmış olan Dr. Yaşar Yılmaz, 27 Kasım 2013 tarihinden itibaren Gönen Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başladı.

Uzm. Dr. Aysu Tazegül YILMAZ 

Tekirdağ doğumlu olan Uzm. Dr. Aysu Tazegül Yılmaz, Trakya Ünivedrsitesi Tıp Fakültesini başarı ile bitirerek Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ihtisasını yaptı. Daha sonra Giresun Şebinkarahisar Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmet sonrasında 3 yıl özel sektörde Uzman Doktor olarak çalıştı. Yaklaşık 3,5 ay önce Gönen Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları bölümünde hizmet vermeye başladı.

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı